Les propostes de Taller de Viatges per gaudir de la Setmana Santa

Gaudeix de la Setmana Santa amb l'agència de viatges bellaterrenca, Taller de Viatges
Postal de Myanmar
Postal de Myanmar | Cedida

 

Aquest any, Taller de Viatges Bellaterra presenta una gran varietat de destinacions, on els desitjos dels bellaterrencs més viatgers es poden fer realitat durant Setmana Santa. L'agència de viatges organitza fins a 8 sortides en grup arreu del món, a més dels habituals viatges personalitzats.

 

Si sou amants de la història i la cultura, Japó, Uzbekistan o Oman seran uns destins que us permetran gaudir d'uns dies de tranquil·litat a més d'aprenentatge.

 

Imatge de Japó
Imatge de Japó | Cedida

 

Imatge d'Oman
Imatge d'Oman | Cedida

 

 

Si el que voleu és conèixer la diversitat de religions i costums culturals que ens regala aquest món, Cambodja, Etiòpia i Myanmar us donaran a conèixer una gran varietat d'ètnies i hàbits diferents als nostres.


 

Pels amants de l'esquí, Finlàndia serà la millor opció per gaudir d'aquest esport en un espai natural i immillorable. Finalment, per aquells que vulguin platja, el descans i la proximitat de la seva gent, Cuba és la destinació més recomanada.

 

Imatge d'Etiopia
Imatge d'Etiopia | Cedida

 

Imatge d'Uzbekistan
Imatge d'Uzbekistan | Cedida

 

 

Però no tot acaba aquí, com cada any, l'agència de viatgesbellaterrenca organitza tot tipus detours per ciutats d'Europa, amb algun tret característic important. De moment, Portugal i Itàlia són les destinacions estrella que els seus clients estan triant per gaudir de les seves vacances.

 

Una oportunitat per aprofitar els dies de Setmana Santa amb Taller de Viatges, on ho tenen tot pensat perquè no us hagueu de quedar a casa i pogueu gaudir de tot tipus de destinacions i experiències a diferents preus. Perquè, recordant el seu eslògan: "Viatjar és l'única cosa que pagues, que et fa més ric".


Taller de Viatges

 

Adreça: plaça del Pi, 3, Bellaterra

Telèfon: 935 92 99 36

Adreça electrònica: [email protected]

Web: www.tallerdeviatges.com

Facebook

Instagram

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 20 h 

 

Imatge de Cuba
Imatge de Cuba | Cedida

 

Cambodja
Cambodja | Cedida

 

Imatge de Lapònia
Imatge de Lapònia | Cedida

 
Comentaris

envia el comentari