Comença el Campus d'Estiu al Club Bellaterra

El casal d'estiu del Club Bellaterra ha començat aquest dimarts 25 amb diverses activitats per menuts i grans
La piscina és un dels moments més esperats per tots els nens al Campus d'Estiu
La piscina és un dels moments més esperats per tots els nens al Campus d'Estiu | Toni Alfaro

 

Un any més, el Club Bellaterra ha tornat a inaugurar el seu Campus d'Estiu amb activitats perquè els més petits i joves de casa gaudeixin de l'esport en els mesos de vacances. Aquest dimarts 25 han començat a arribar els primers infants al club esportiu i han començat amb les classes de la modalitat de Stage de Pàdel i Multiesport, i durant els pròxims dies començarà l'Stage de Ball i la modalitat d'Esplai.

 

 

  

I és que des del 25 de juny fins al 8 de setembre (excloent les setmanes del mes d'agost) els infants podran gaudir de diferents activitats esportives i tallers al Club Bellaterra, podent gaudir de l'estiu amb companys i amics. Alhora, aquestes activitats i tallers els permetran aprendre una sèrie de valors imprescindibles per a la formació personal com són la germanor, la companyonia i el treball en equip.

 

 

 

  

Entre les activitats del Campus, que ja ha començat avui, destaquen també les activitats aquàtiques a la piscina exterior del Club, sempre supervisades per la coordinadora d'activitats aquàtiques del Club, Rosa Sarabia, a més de pels mateixos monitors. Amb elles es vol introduir un equilibri entre tallers i esports, d'una banda, i una estona d'esbarjo aprofitant per a mitigar la forta calor de l'estiu a la piscina.

 

 

 

Els nois i noies del Campus d'Estiu del Club Bellaterra faran activitats cada dia des de les 08.45 h fins a les 13 h, o bé fins a les 17 h, depenent dels horaris desitjats. D'altra banda, per als més petits, des del Club s'ofereixen a fer un servei d'acollida a partir de les 8 h.