El Club Bellaterra treballa per mantenir el seu Campus d'Estiu tot i el coronavirus

El club esportiu de Bellaterra organitza cada any el seu Campus d'Estiu pels més petits, i enguany ha decidit fer una enquesta per la seva celebració

a
Infants gaudeixen d'una activitat aquàtica durant el Campus d'Estiu del Club Bellaterra | Club Bellaterra

El Club Bellaterra manté el Campus d'Estiu pels pròxims mesos, tot i el coronavirus. El club esportiu de Bellaterra està obligat, de moment, a mantenir tancades les seves instal·lacions a causa de l'estat d'alarma del govern espanyol, però el desconfinament progressiu sembla que podrà permetre la celebració de l'esplai d'estiu

El Campus d'Estiu és el més nombrós a Bellaterra, i serveix com una oportunitat ideal perquè els infants del veïnat i altres zones properes puguin gaudir de l'estiu, un cop acabat el curs escolar. En aquest sentit, des del club bellaterrenc segueixen treballant per preparar la temporada estiuenca tot i les limitacions del confinament i les mesures de seguretat sanitària.

Per això, el club de Bellaterra ha comunicat que el Campus es mantindrà, en principi, en les mateixes dates i condicions que altres anys, tot i que adaptant-se a les restriccions que imposin els organismes oficials. 

Davant totes aquestes incerteses, el Club Bellaterra ha volgut engegar una enquesta per conèixer l'opinió dels socis i interessats en el Campus d'Estiu, de tal manera que puguin tirar endavant l'esplai estiuenc amb la màxima col·laboració per part de tothom. 

Podeu participar en l'enquesta a través d'aquest enllaç. Per a més informació, podeu visitar el web del club

CLUB BELLATERRA

Adreça: plaça del Pi 3, 08193 Bellaterra, Barcelona

Telèfon: 93 580 25 42

E-Mail[email protected]

Webwww.club-bellaterra.com

Facebookwww.facebook.com/CLUB.BELLATERRA/

Twittertwitter.com/clubbellaterra

Instagramwww.instagram.com/clubbellaterra/


Comentaris

envia el comentari