El Club Bellaterra col·laborarà a La Marató amb una jornada esportiva solidària

La jornada esportiva del pròxim dissabte 14 de desembre consistirà en una americana de pàdel, una masterclass de cycling i una masterclass de zumba
Les millors imatges de les 12 Hores de Pàdel del Club Bellaterra
Una de les activitats serà una americana mixta de pàdel | Redacció

 

 

 

El Club Bellaterra torna a col·laborar un any més amb La Marató de TV3. Després que l'any passat aconseguís recaptar 560 euros per la investigació contra el càncer per la marató d'activitats solidàries, el club esportiu torna a apostar pel format de pàdel incloent, a més a més, dues masterclass. La jornada esportiva solidària per La Marató se celebrarà el dissabte 14 de desembre a les instal·lacions del Club Bellaterra.

 

 

Específicament, l'entitat vol contribuir enguany a la investigació de les malalties minoritàries, en les que es centra l'esdeveniment, amb una americana mixta de pàdel com a activitat estrella. La competició tindrà un preu d'inscripció de 15 euros com a mínim, que s'enviaran de forma íntegra a La Marató de TV3, i es dividirà en dues categories. D'una banda, la categoria A jugarà de les 12 a les 14 h; la B ho farà entre les 10 i les 12 h.

 

 

Els guanyadors del torneig obtindran uns obsequis com a regal simbòlic i, per a reservar, heu de fer-ho dirigint-vos a la recepció del club esportiu o enviant un correu a [email protected] A més, es donarà la possibilitat de col·laborar sense participar en el torneig a través d'una "pala 0"

 

 

A més a més del pàdel, el Club Bellaterra oferirà dues classes magistrals. D'una banda, una masterclass de cycling a càrrec del famós ciclista vigatà Melcior Mauri que començarà a les 10.30 a la sala de cycling del club, i per la que caldrà reservar a recepció o a través del correu [email protected] De l'altra, es farà una masterclass de zumba a les 12 h a càrrec del prestigiós instructor de zumba Aleix Cívico, i per la que no cal reserva prèvia. Totes dues activitats acceptaran donatius per La Marató. 

 

 

Per a més informació, podeu dirigir-vos a [email protected] o contactar amb el club a la recepció, així com al 935 80 25 42.