El creixement d'El Club en imatgesConstruit sobre sorra i en origen només animat durant els mesos d'estiu, el Club Bellaterra és i ha estat l'únic punt de trobada per a tots els bellaterrencs, des dels primers estiuejants fins als actuals residents, que n'han pogut gaudir al llarg del temps.

 

Competicions esportives, festes d'estiu, concerts, esport o trobades de tot tipus... són només uns exemples de les experiències viscudes en aquesta seu social. A la primera de les fotografies, una simple i inestable valla marca els límits de la propietat, en concret, veiem l'espai on hi havia situats uns gronxadors i tobogans pels infants. 

 

A la següent imatge s'endevina la porteria de la pista de futbol, a l'esquerra, i la pista de tennis, situada a la part dreta. Durant la remodelació d'El Club, l'edifici principal - actualment gairebé en desús - es va decidir mantenir. No obstant això, tota la resta va anar a terra. L'antic espai de la piscina, l'envelat, els gronxadors i les pistes de futbol, tennis i frontó, servirien per construïr els pilars d'un nou club de dues plantes, bar-restaurant, piscina interior i exterior i 8 locals comercials, que es llogarien a 7 negocis.  

 

La cantonada de planta circular, que ara arrodoneix la característica cruïlla d'El Club amb la carretera, convida a accedir-hi actualment des de la mateixa plaça i a gaudir d'àpats, vermuts i trobades amb amics, companys i familiars a la seva terrassa.