Les imatges del pas de la tempesta Glòria per BellaterraEl pas de la pertorbació Glòria ha deixat, entre el dilluns 20 i el dimecres 22 de gener, una gran quantitat d'arbres caiguts a diferents parts de Bellaterra. En alguns casos, les caigudes d'arbres i branques han implicat el tall d'algunes vies com la BV-1414, problemes a la B-30 o fins i tot la caiguda de branques sobre cotxes

 

 

En aquest dimecres 22 hi ha hagut noves incidències, com la caiguda d'un arbre a la rotonda d'entrada al Club Sabadellenc, a les 09.42 h, segons informen des de Bombers de la Generalitat. Un nou efecte del temporal que, si bé no ha generat una gran quantitat d'actuacions dels bombers a Bellaterra, ha desbordat clarament a la Brigada de neteja de l'EMD de Bellaterra, que ha fet una tasca magnífica atenent a les desenes d'incidències per arbres i branques caiguts. També s'han produït nombrosos talls a la línia elèctrica i telefònica de Bellaterra.

 

 

Tanmateix, el temporal no ha acabat, ja que per la tarda d'aquest dimecres 22 s'esperen noves pluges d'intensitat baixa o mitjana a Bellaterra, segons indiquen des de l'Ajuntament de Cerdanyola. El nostre municipi manté l'alerta davant l'avís del Meteocat de perill per VENT (nivell 3 sobre 6), per PLUJA (nivell 2 sobre 6) i per NEU (nivell 1 sobre 6) que afecta la comarca del Vallès Occidental.

 

 

Tot i que les quantitats d'aigua acumulada per la pluja continuada poden ser de consideració, i es manté actiu el pla INUNCAT, el gran problema a Bellaterra ha sigut el vent, que segons les dades de l'Observatori Fabra a Barcelona hauria superat àmpliament els 100 km/h, especialment entre dilluns i dimarts. 

 

 

A la resta de Catalunya, el temporal Glòria ha deixat importants gruixos de neu, volums de precipitació i afectacions pel vent, especialment a la costa, a causa del fort onatge derivat de la llevantada. 

 

 

Us deixem les imatges més destacades del pas del Glòria per Bellaterra. 

 

 

FOTOS: Joan Roda / Albert Pantaleoni / Queralt Martin / Txell Martin / Alvar Roda / Jordi Tardos / Rosa Roda