Les imatges de la 8a Sansi de BellaterraEl club esportiu La Sansi, de Lloret de Mar, valora que la 8a Sansi de Bellaterra va ser tot un èxit. La cursa se celebra cada any a Bellaterra el dia de la Diada Nacional de Catalunya. 

 

L'esdeveniment va compartir espai amb la tradicional ofrena floral i els parlaments dels polítics bellaterrencs per la Diada Nacional de Catalunya. Just després de celebrar-se aquestes, va començar la cursa, al voltant de les 10h, i els participants van córrer per una ruta que anava des de la plaça del Pi fins a l'inici de la Via Verda, a Can Domènech, i resseguia el seu traçat fins a l'escola La Vall, a on s'endinsava als carrers de Bellaterra fins a passar per la plaça de Joan Maragall i baixar pel carrer Ramon Llull fins a tornar a la plaça.

 

 

La cursa, amb les distàncies de 5 i 10 kms, va comptar finalment amb 770 inscrits, un 20% més que al 2018. La forta pluja va fer més difícil un traçat ja exigent, i va ser la gran protagonista del matí, provocant fang a bona part del recorregut. Aquesta era la tercera edició en què s’han disputat les dues distàncies i es manté com la cursa popular més multitudinària de les que es fan a Catalunya coincidint amb l’onze de Setembre.

 

 

D'entre els bellaterrencs i bellaterrenques participants van destacar com a guanyadors Albert Garcia Ventura i Iria Sallent en els 5 kms, i Lluís Riba en el traçat de 10 kms. Pel que fa a la classificació general, Marc Fernández, campió català Juvenil, amb 17’26” i Claudia Montagut amb 19’43”, van ser els campions dels 5 kms a la vuitena Cursa de la Diada de Bellaterra. Als 10 kms els guanyadors van ser Miki Solé amb 35’31”, i Silvia Segura amb 41’25”.

 

 

Us deixem les millors imatges de la cursa.

 

Fotos 4-9: Carles Sànchez

Foto 24: BellaterraDiari

Resta fotos: La Sansi