Les obres de Ferrocarrils a la Via Verda són a prop de finalitzarLes obres a la Via Verda per la instal·lació de la subcentral elèctrica de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya semblen a punt d'acabar la seva primera fase. L'equipament que ha de millorar la tensió elèctrica per a tota la línia S2 de FGC porta quatre dels sis mesos previstos per finalitzar-se i ja ha acabat la pràctica totalitat de l'estructura de l'edifici que ha de contenir els aparells elèctrics necessaris.  

 

 

L'obra es va iniciar a l'abril amb el desviament de la Via Verda, ja ha acabat els treballs de moviment de terres i ara la construcció és a punt de finalitzar. El recinte dels FGC ja està a punt de tancar-se i, un cop fet, quedarà soterrat per tornar el traçat del camí verd a la seva configuració original.

 

 

La data de finalització de la primera fase, que només inclou la construcció i habillitació del recinte, està prevista pel pròxim mes d'octubre.

 

 

Aquí podeu veure les imatges de l'estat actual de les obres de la subcentral de Ferrocarrils sota la Via Verda a Bellaterra.