Les fotos del quart aplec dels Amics de Sant Pau de Riu-secL'associació Amics de Sant Pau de Riu-sec va organitzar aquest cap de setmana el seu quart aplec sobre el complex històric de Sant Pau de Riu-sec. Al voltant d'una trentena d'entitats es van trobar al complex de 2.000 anys d'antiguitat aquest diumenge 19 de maig, entre les 9.30 i les 14.30 h, i van desenvolupar tot una sèrie d'activitats al voltant de diferents actuacions musicals i de dansa.

 

 

L'aplec i mostra d'entitats va consistir en una exposició cultural sobre els 2000 anys d'història del conjunt arquitectònic, tallers i jocs infantils i una sèrie de visites guiades. El bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristall, i el rector de la Puríssima de Sabadell, Joan Nadal van celebrar, a més, una missa especial per la ocasió. 

 

 

Finalment, el nucli musical i coral de la trobada (entre les 11 i les 14.30 h) va desenvolupar-se a partir d'actuacions de diferents corals, com la Coral del Turó de Sant Pau, la Coral Collserola o la Coral de Gospel Unió Excursionista de Sabadell. Juntament amb la música, la dansa de sardanes, així com parlaments de la presidenta d'Amics de Sant Pau de Riu-sec, Francina Carenas, i Anna Erre, de la Coral Collserola, van significar el més important de la jornada, que no va ser afectada per la pluja. 

 

 

Aquí podeu veure unes fotos sobre la jornada.