Vols guanyar un llibre sobre la història de Bellaterra per Festa Major?

Amb motiu de la Festa Major, al BellaterraDiari sortegem 15 exemplars de la història de Bellaterra
El llibre Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930-2005), d'Ignasi Roda
El llibre 'Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930-2005)', d'Ignasi Roda | Redacció

 

 

Aprofitant l'arribada de la Festa Majorel pròxim divendres 6 de setembre, des del BellaterraDiari hem volgut recordar part de la història de Bellaterra i oferir als veïns l'oportunitat de conèixer-la. Per això engeguem un sorteig on oferirem 15 exemplars del llibre Bellaterra, Crònica de 75 anys (1930 - 2005), del cronista bellaterrenc Ignasi Roda.

 

 

El volum sobre la història del poble explica no només la seva creació a través de la creació de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, la situació de les masies particulars que abans poblaven el territori i la construcció de l'Hostal Sant Pancraç, sinó que també aborda altres aspectes de Bellaterra. Entre ells es troben la creació de les diferents associacions veïnals del barri, els projectes col·lectius o la fundació d'entitats privades d'importància per la cohesió social de Bellaterra, com el Club Bellaterra.

 

 

El bellaterrenc Ignasi Roda ha cedit 15 dels seus exemplars a BellaterraDiari perquè els guanyadors del sorteig puguin aprendre sobre la història de Bellaterra. Per a entrar en el sorteig, aquells interessats podran emplenar el formulari d'inscripció fins al dia 9 de setembre. El dia 10 es faran públics els guanyadors del sorteig i es contactarà amb ells per a lliurar-los el premi.

 

 

Podeu participar al sorteig dels exemplars emplenant aquest formulari.