Les activitats del dissabte de Festa Major

Us portem totes les activitats del dia perquè no us perdeu ni una!
La Baixada de carros és un dels actes centrals de dissabte a la Festa Major
La Baixada de carros és un dels actes centrals de dissabte a la Festa Major | Albert Trepat

 

La jornada central de la Festa començarà ben d'hora, a les 9 del matí, amb una classe oberta de tai-txí organitzada per l'EMD a les 9h al Parc de la Font de la Bonaigua. L'indret servirà de centre festiu aquest matí, ja que s'hi desenvoluparan bona part de les activitats de la jornada.

 

 

Així, a les 9.45h, hi tindrà lloc la bicicletada popular pel Camí Verd de la Unió Ciclista Sant Cugat, on s'ha de portar casc i no hi poden participar bicicletes amb rodetes o sense pedals. A les 11h, l'esmorzar popular de la Unió de Veïns i el concurs de dibuix del Grup Escolta Bellaterra, i de 11.30 a 14h, el GEB hi celebrarà activitats infantils a l'estil "humor groc" pels menuts.

 

 

 

Programa del dia 7 de la Festa Major de Bellaterra del 2019
Programa del dia 7 de la Festa Major de Bellaterra del 2019 | EMD Bellaterra

 

 

Alhora, a partir de les 10h hi haurà el clàssic torneig de pàdel familiar al Club Bellaterra, que es dividirà en tres categories: Petits, de 9 a 12 anys, Mitjans, de 13 a 15 anys, i Grans, per a majors de 16 anys. A més, a les 13.30 es farà el clàssic vermut dels restaurants de Bellaterra a la plaça del Pi, on els establiments Can Edo, El Bar del Club Bellaterra, Bonaparte, Bellateca, Hostal Sant Pancraç i el Restaurant Marcs oferiran un tast de les seves creacions.

 

 

Els plats forts de la programació arribaran la tarda de dissabte, que començarà a partir de les 17 h amb la tradició de la Baixada de Carros al carrer Sant Pancraç, Miquel Servet i la carretera BV-1414. En aquesta competició ja tradicional, el jurat valorarà la mecànica, la velocitat, l'originalitat del carro i la seva artesania. Els participants hauran de trobar-se al punt de sortida (al capdamunt del carrer Sant Pancraç) a les 16.30 h.  

 

 

  

A la mateixa hora, es farà el torneig de futbol 3x3, organitzat per la Unió de Veïns i el Club Bellaterra a les instal·lacions del club esportiu. El torneig serà per a majors de 14 anys i durarà fins les 21h, amb equips de 4 jugadors.  

 

 

 

Programa del dia 7 de la Festa Major de Bellaterra del 2019
Programa del dia 7 de la Festa Major de Bellaterra del 2019 | EMD Bellaterra

 

 

A les 18h prendran el relleu diverses activitats infantils esportives organitzades per Club Bellaterra i Unió de Veïns a la plaça del Pi (bàsquet, pàdel, tennis i futbol), que finalitzaran amb una cursa de patinets a les 19.30h, pensada especialment pels menuts. A la mateixa hora, La Inestable repetirà la seva obra del divendres, de nou a l'EMD. 

 

 

L'eix de la Festa arribarà a les 21.30h amb el sopar de "Nit Surrealista" organitzat per la Unió de Veïns, que té un cost de 8 euros. El sopar consistirà en fideuà de peix i marisc, contracuixa de pollastre amb patata fornera i síndria, i serà seguit de l'espectacle "Wonderland. Dalí al País de les Meravelles" a les 22.30h , amb artistes, acròbates i altres performancers. Aquesta nit màgica acabarà al voltant de la 1 de la matinada amb música i ball de la mà del DJ Jordi Sayol