Tot a punt per la vuitena Sansi de Bellaterra

La Cursa de la Diada se celebrarà el pròxim dimecres 11 de setembre
Sortida d'una edició anterior de La Sansi de Bellaterra
Sortida d'una edició anterior de La Sansi de Bellaterra | La Sansi

 

El proper dimecres 11 de setembre, Bellaterra acollirà la vuitena Cursa de la Diada, "La Sansi 8 de Bellaterra", organitzada per l’EMD de Bellaterra i el club esportiu La Sansi, de Lloret de Mar. 

 

 

Aquest any de nou hi haurà dues distàncies, de 5 i 10 quilòmetres, amb un traçat que transcorre pel Camí Verd, i serà cronometrada i puntuable per la Lliga Championchip.

 

 

La Cursa de la Diada, ha sigut la cursa popular amb més participants a Catalunya l’Onze de Setembre els últims 7 anys. Per tercera edició, tindrà distàncies de 5 i 10 quilòmetres, amb sortida conjunta a les 10.00 h, en un entorn idíl·lic i tranquil com és la Via Verda del Vallès, amb un recorregut atractiu per la majoria dels participants. 

 

 

L’organització obsequiarà a tots els participants amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva, i a l’arribada amb galetes, begudes isotòniques i sucs de degustació.

 

 

S’esperen participants de tots els nivells, des de populars fins alguns d'alt nivell. El mític atleta Domingo Catalan, que va ser homenatjat a la cursa el 2013, també hi tornarà a participar amb el dorsal 1, i també participaran presentadors com Xavier Bonastre de TV3.