El Bronze Head de pàdel torna a Bellaterra

La prova de la Federació Catalana de Pàdel portarà partits de molt alt nivell al Club Bellaterra del 21 al 28 de juliol
Les millors imatges de les 12 Hores de Pàdel del Club Bellaterra
El pàdel és un dels esports estrella al Club Bellaterra | Redacció

 

Per segon cop aquest mes de juliol, el pàdel dominarà de nou el panorama esportiu de Bellaterra. El Club Bellaterra acollirà la setmana vinent, del diumenge 21 al diumenge 28, el Circuit Bronze Head de pàdel 2019, organitzat per la Federació Catalana de Pàdel amb la col·laboració de Supermercats Condis.  

 

 

A diferència d'altres tornejos organitzats al Club, el Bronze Head de pàdel és una competició d'alt nivell entre jugadors de tota Catalunya i que forma part de les competicions de primera categoria de la Federació Catalana de Pàdel. Per tant, per a inscriure's en la competició cal estar federat a l'organisme esportiu català, tot i que des del Club conviden a assistir a la competició per a poder veure partits d'alt nivell.

 

 

Les inscripcions al campionat estaran obertes a través de www.fcpadel.cat fins el proper divendres 19 de juliol, i tindran un cost de 15 euros. Es dividiran en categories masculina i femenina i les puntuacions resultants dels partits comptaran per la lliga del circuit català. 

 

 

A més de per Supermercats Condis, el circuit esportiu està patrocinat per Asics Head, i compta amb la participació de la Generalitat de Catalunya i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

 

Cartell del Circuit Bronze Head de pàdel 2019 al Club Bellaterra
Cartell del Circuit Bronze Head de pàdel 2019 al Club Bellaterra | Club Bellaterra