Més de 50 activitats esportives i tallers per la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB

Serà entre el 16 i el 20 d'abril
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona | Flickr

 

Per novè any consecutiu, la Universitat Autònoma de Barcelona celebrarà la Setmana Saludable i Sostenible al campus de Bellaterra. En aquesta ocasió, entre el 16 i el 20 d'abril, tots els col·lectius de la UAB podran participar en diverses activitats gratuïtes per adquirir hàbits de vida més saludables i sostenibles amb l'entorn. Per obrir la setmana, el dilluns 16 a les 12 del migdia, la psicòloga i professora de la UAB, Jenny Moix, parlarà de "L'únic que falta a la teva vida ets tu. Com relacionar-se amb la teva ment".


  

 

 

El dimecres 18 i dijous 19 es concentraran la majoria d'activitats als voltants de la Plaça Cívica, i enguany, els estudiants podran gaudir de nou d'una mostra de food trucks a l'Eix Central. En aquests dos dies, els camions de menjar animaran el dinar amb música ambient i la participació de diversos col·lectius de la UAB.

 

Tallers

 

Hi haurà un taller d'Eficiència energètica (dimarts, 13.30 h) amb el tècnic de la Unitat d'Arquitectura i Urbanisme de la UAB, Gabriel Cardeñosa; un de Marxa nòrdica amb Xavier Ortega (dimarts, 13.45 h), un de Taitxi amb Critòbal Gea (dimarts, 14.00 h), un de Reparació de Bicicletes (dimecres, 11.30 h), i un d'Anàlisi i interpretació de les etiquetes dels aliments, amb les professores Montserrat Solans i Jessica Jaramillo (divendres, 12.30 h).


Activitats esportives
 

Es farà una neteja d'espais naturals del campus, organitzada per l'Assemblea Ecologista de la UAB (dilluns, 14.00 h, una caminada per Sabadell, de 5,1 km., que sortirà del campus de Sabadell (13.15 h) i del Parc Taulí (13.30 h). També hi haurà la Cursa popular saludable, de 5,6 km., amb sortida de la Plaça Cívica (dijous, 13.30 h).

Es farà la ruta-passejada dels 50 anys de la UAB "Temps era temps", de 5,6 km. que permetrà conèixer alguns dels indrets històrics del campus de Bellaterra, amb sortida de la Plaça Cívica (dijous, 13.35 h).

Hi haurà una Escape Room al SAF, organitzada pel Core Salut Mental i l'Institut de Neurociències (dimecres, de les 10 h fins les 14 h cada 30').

Es farà una sessió de zumba a la Plaça Cívica amb la Jèssica Manzano (dimecres, 13 h), volei platja a la Vila Universitària, torneig de paddel al SAF (divendres, de 12h a 16 h), iniciació al bàdminton (divendres, de 13 h a 15 h) al SAF i bàsquet en cadira de rodes  amb Global Bàsquet UAB (dijous de 12 h a 14 h).

S'ensenyarà a fer un massatge cardíac i la tècnica de reanimació pulmonar (dijous, de 12 a 14 h) a la carpa del Servei Assistencial de Salut i s'oferiran proves visuals, de tonometria, test d'ishihara i consells dietètics per a una alimentació equilibarada (dijous, de les 10.30 h fins les 15.30 h)

Hi haurà el Bus de Banc de sang i teixits a l'Eix central per poder donar sang i experts de la Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada facilitaran informació sobre Salut sexual i prevenció en el consum de drogues. Els voluntaris de salut de la FAS oferiran sensibilització sobre la salut (dimecres 13 h).

Comentaris

envia el comentari