Les Tortugues Ninjes del Grup Escolta Bellaterra demanen ajuda pel Carnestoltes

"Per celebrar el Carnestoltes, tots els infants hauran d'anar disfressades de tortugues ninja, disfressa que van crear el dissabte passat amb un taller organitzat pel Cau"
Les Tortugues Ninja del Grup Escolta de Bellaterra
Tortugues Ninjes del Grup Escolta de Bellaterra | @grup_escolta_bellaterra

 

TEXT: Grup Escolta Bellaterra

 

Ei! El poble et necessita! Des de sempre, ha regnat la pau i la tranquil·litat pels carrers de Bellaterra, però des de fa ja un temps, una força maligna està governant els edificis del EMD i està alterant la pau i l'ordre de la natura! Necessitem la teva ajuda! Però, et preguntaràs, qui som nosaltres?

 

 

  

Encara que no ho sàpigues, els carrers de Bellaterra han estat sempre protegits per nosaltres, dia i nit treballant a les ombres perquè tot estigues en pau, nosaltres les Tortugues Ninjes hem combatit el crim per assegurar el poble! Però aquesta amenaça que ens ve a sobre és massa gran per nosaltres, i necessitem tota l'ajuda del món!

 

 

 

  

Aquest dissabte les tortugues ninja visitaran el Cau de Bellaterra per a demanar l'ajuda de tots els seus infants per a poder derrotar el malvat Trinxant i alliberar l'EMD! I per celebrar el carnestoltes, tots els infants hauran d'anar disfressades de tortugues ninja, disfressa que van crear el dissabte passat amb un taller organitzat pel Cau!