VÍDEO: El malvat personatge de Carnestoltes del cau es passeja per Bellaterra

Prop de 30 nens i nenes, d'entre 5 i 18 anys, van assistir a les activitats que el Grup Escolta Bellaterra va fer aquest dissabte
El malvat Trinxan va voler esgarrar la festa als joves del Grup Escolta Bellaterra
El malvat Trinxan va voler esgarrar la festa als joves del Grup Escolta Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

Els nens i nenes del Grup Escolta Bellaterra van poder gaudir d'una jornada de festa pel Carnestoltes enfrontant-se al "malvat Trinxan", que s'havia "apoderat de l'EMD". I ho van fer amb una sèrie d'activitats el passat dissabte 2 de març.

Des del Cau de Bellaterra indiquen que va ser una jornada festiva que va funcionar molt bé, i que tenia com a punt d'interès la transformació dels seus membres en tortugues ninjes que s'enfrontaven al malvat Trinxan, que es va presentar en un vídeo per a "molestar-les". 

Així, entre les diferents activitats  que es van fer al llarg del dia es van poder comptar diversos jocs d'aprenentatge i creativitat, com unmemory, tot i que també una gimcana que recorria tota Bellaterra, sortint des del Cau i passant per l'EMD, entre altres indrets. Tot plegat en un esforç d'entrenar la força, l'astúcia i l'agilitat per combatre a Trinxan que, alhora, volia servir de punt de reflexió sobre la cohesió social a Bellaterra.  

D'aquesta manera, tot i que no hi va haver cap festivitat pública organitzada a Bellaterra amb motiu de l'arribada del Carnestoltes, el voltant de 30 nens i nenes del GEB, d'entre 5 i 18 anys, van poder gaudir de la jornada festiva aprenent i coneixent el barri.