Se sortegen 100 places per visitar la Feria de Abril

La visita està oberta a persones residents a Cerdanyola de 60 o més anys i per a participar al sorteig cal fer la inscripció prèvia

feria de abril

Caseta de la Casa de Andalucía de Cerdanyola a la Feria de Abril | Casa de Andalucía

 

 

El dilluns 29 d'abril es farà una visita a la Feria de Abril organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. La visita està oberta a persones residents a Cerdanyola de 60 o més anys i per a participar al sorteig cal fer la inscripció prèvia. Hi podran accedir, a través d'un sorteig, un total de 100 persones.

 

Aquest any la visita i la posterior recepció a la caseta de la Casa de Andalucía de Cerdanyola serà el 29 d’abril. Per a que tothom tingui les mateixes possibilitats de participar en la sortida, les 100 places existents s'assignaran mitjançant un sorteig entre totes les persones inscrites. El període d'inscripció serà del 8 al 12 d'abril, ambdós inclosos de 10h a 14h de dilluns a divendres. Les inscripcions s’han de lliurar al Servei d'Atenció de l'Àrea Social(avinguda d’Espanya, 6C). El sorteig entre les persones inscrites es farà el dimarts 12 d'abril a les 17h a la sala de l’arxiu municipal (passatge de l’Ajuntament, 1). La llista de persones afortunades es podrà consultar a partir del 23 d’abril a les oficines de l’Àrea Social.

 

La Feria de Abril de Catalunya 2019 se celebrarà a finals d’abril i principis de maig al Parc del Fòrum de Barcelona. La Casa de Andalucía de Cerdanyola, com és habitual, comptarà amb una caseta en la Fira d’Abril, organitzada per la Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Cataluña (FECAC) i les entitats que la formen.

 

Per a qualsevol consulta es pot fer al telèfon 93 580 88 88 Ext. 2141 o al mail [email protected]