La Nit de l'Esport escull Mireia Pons i Ivan Jiménez com a millors esportistes de Cerdanyola

Mireia Pons (atletisme) recull el premi a millor esportista
Mireia Pons (atletisme) recull el premi a millor esportista | Lali Álvarez

La Nit de l'Esport de Cerdanyola del Vallès, celebrada el 9 de març, va repartir dinou premis en la seva cinquena edició sota l'organització de l'Associació de l'Esport de Cerdanyola amb la col·laboració de l'Ajuntament. Davant els 320 assistents d'enguany a l'Hotel Campus de la UAB, l'atleta Mireia Pons i el taekwondista Ivan Jiménez van ser escollits com a millor esportistes de Cerdanyola.

 

Públic i jurat van decidir qui eren els esportistes més importants d'enguany a la ciutat en les categories d'esport femení i masculí. L'atleta de la secció d'atletisme del Cerdanyola CH, Mireia Pons, es va emportar el guardó després d'una temporada en la qual s'ha proclamat campiona d'Europa de Duatló distància olímpica i campiona d'Espanya de Duatló també en distància olímpica. Quant a la categoria masculina, Ivan Jiménez, esportista del Lee Young Cerdanyola. Durant la temporada 2016-17, va ser campió d'Espanya en parelles cinquè classificat del Campionat d'Europa a Grècia, entre altres títols. 


 

Ivan Jiménez (taekwondo) es va emportar el premi a millor esportista de Cerdanyola
Ivan Jiménez (taekwondo) es va emportar el premi a millor esportista de Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

Com a millor club cerdanyolenc, el jurat de la Nit de l'Esport va escollir el Club Patinatge Artístic Cerdanyola. Pel que fa als millors equips, es van emportar el premi el conjunt Sènior del CBF Cerdanyola, en la categoria d'esport femení, i l'equip Màster de Natació en la categoria masculina. 

 

També van destacar els premis memorials. Primer es va entregar el Memorial Josep Marcet al reconeixement de la bona feina esportiva amb un premi amb valor de 500€ que es va emportar l'equip Specials del Club d'Handbol Cerdanyola. Quant al Memorial José Luis Rodríguez a la informació esportiva, el periodista Rafael de Haro va ser guardonat en reconeixement a la seva trajectòria cobrint l'actualitat dels esports de Cerdanyola des del 1965 i impulsant la televisó i la ràdio a la ciutat. 


 

 

 

 

Reivindicacions centrades en els equipamentsDurant l'entrega de premis, també va haver-hi espai per les reivindicacions davant les autoritats assistents. A més de l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, i la regidora d'EsportsLaura Benseny, també van assistir regidors i regidores de la resta de formacions polítiques municipals. Aprofitant l'ocasió, l'Associació de l'Esport va emetre un vídeo prèviament gravat en el qual satiritzaven la demanda d'un nou pavelló a la ciutat.

 

En aquesta línia, l'alcalde Escolà i la regidora Benseny van fer referència a les peticions de millora dels equipaments esportius. Després de la remodelació del pavelló Can Xarau-Paco Arpide, l'alcalde de Cerdanyola va anunciar la inversió de gairebé 1,5 milions d'euros per l'any 2018 al PEM Guiera. Amb aquests diners, preveuen instal·lar un sostre que eviti les goteres de l'equipament i la reparació de les humitats dels vestidors. A més, va destacar que "el servei d'Esports també treballa per aconseguir el finançament que permeti la construcció l'any 2019 d'una pista triple exterior al PEM Guiera", una afirmació que va provocar la celebració dels clubs utilitaris de la instal·lació.
Esport en bona formaLa Nit de l'Esport va reconèixer un any més els bons resultats d'equips i esportistes que han disputat competicions a nivell català, estatal i europeu i arribant a proclamar-se campions. A més, es va celebrar l'arribada de dos nous clubs l'any 2017, el Club Volei Cerdanyola i el Motor Club Cerdanyola, i l'acceptació de la petició de l'Associació perquè el pavelló Can Xarau portés també el nom del desaparegut president del CPA CerdanyolaPaco Arpide.

 

Foto de família de tots els guanyadors de la Nit de 2018
Foto de família de tots els guanyadors de la Nit de 2018 | Lali Álvarez

 
Comentaris

envia el comentari