Miquel Iceta participa al sopar de Nadal del PSC Cerdanyola amb 150 persones

El sopar es va celebrar el 15 de desembre

 

150 persones van assistir al sopar de Nadal del PSC
150 persones van assistir al sopar de Nadal del PSC | Cedida

 

El Partit Socialista de Cerdanyola del Vallès va celebrar, el dissabte 15 de desembre, el seu sopar de Nadal acompanyats pel Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta. Segons la formació, un total de 150 persones van assistir a la vetllada.

  

 

Des del PSC defineixen el sopar com una "emotiva i multitudinària trobada" que va servir per acomiadar l'any entre els militants i simpatitzants del partit. En iniciar la vetllada, el Primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va donar la benvinguda als assistents tot afirmant que "el 2019 promet" ja que “Cordón és un jove valor del socialisme català, que compta amb la total confiança per part del partit” donat que són coneixedors de “la seva solvència i compromís amb el projecte socialista de ciutat”.

  

 

En la seva intervenció el candidat del PSC a l'alcaldia de Cerdanyola, Carlos Cordón, va començar afirmant que “la ciutat no pot continuar aturada” tot recordant que es presenta a l’alcaldia “per responsabilitat, mogut per la voluntat de servei públic, convençut que ha arribat el moment de recuperar un Ajuntament que treballi per a tots els ciutadans i ciutadanes sense exclusions ni sectarismes”, un consistori que torni a tenir com a principal prioritat “garantir una millor qualitat de vida per als nostres veïns i veïnes”. En la mateixa línia, va resumir: “un govern de ciutat que posi Cerdanyola i la seva gent per davant de tot”.