Ja ha començat el Cicle de Cinema Infantil (CINC)

Durant el mes d'abril es podran veure a les multisales El Punt quatre pel·lícules infantils doblades al català
Les sessions se celebraran als cinemes El Punt
Les sessions se celebraran als cinemes El Punt | Cedida

 

Durant tots els caps de setmana, a partir del 6 d'abril, es projectaran pel·lícules infantils doblades al català. Serà en el marc del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC), que se celebrarà a Cerdanyola

 

Iniciarà el cicle els dies 6, 7 i 8 d'abril el film 'Operació Cacauet 2. Missió: salvar el parc'. El cap de setmana següent, els dies 13, 14 i 15 d'abril, es veurà la pel·lícula 'Paddington 2'. 'La colla de la selva' es projectarà els dies 20, 21 i 22 d'abril. I tancarà les projeccions 'Cavernicola', els dies 27, 28 i 29 d'abril.


 

Les pel·lícules es veuran als cinemes El Punt, al carrer de Santa Teresa, 16-18. Es projectaran els divendres a les 18h, els dissabtes a les 16h i els diumenges a les 11:30h. El preu de l'entrada serà de 4,90 euros tant per a infants com per a adults.

 

El CINC l'organitzen el Servei Local de Català, l'Ajuntament i els Cinemes El Punt de Cerdanyola

 

CINC

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Comentaris

envia el comentari