El GREC valorarà el primer any d’activitat amb un acte públic

El 13 de febrer, a les 19 h, el GREC (Grup de Recerques i Estudis de Cerdanyola) farà un acte obert a tothom al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) per exposar públicament els resultats de la seva tasca durant el primer any d’activitat

grec

Membre del GREC treballant al Museu de Ca N'Oliver | GREC

 

El 13 de febrer, a les 19 h, el GREC (Grup de Recerques i Estudis de Cerdanyola) farà un acte obert a tothom al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) per exposar públicament els resultats de la seva tasca durant el primer any d’activitat i exposar els reptes que es plantegen de cara a aquest 2019.

 

Durant l’acte, els membres del GREC faran un reconeixement públic a les persones que durant els darrers mesos han obert els seus arxius familiars a l’entitat, cedint-los o deixant-los reproduir documentació històrica de Cerdanyola del Vallès. Es presentaran els principals fons que fins ara han estat recuperats i s’anunciaran nous fons que l’entitat està a punt de rebre, així com projectes de memòria oral. 

 

Molts d’aquests documents estan disponibles a l’arxiu online de l’entitat. Un arxiu que, segons destaquen des del GREC podria ser provisional, encara que ja és plenament operatiu, en espera que l’Ajuntament posi en marxa una nova plataforma informàtica més professional i amb millors prestacions. 

 

 

El GREC és una entitat que es va crear a començaments del 2018. Té com a objectiu col.laborar amb l’Ajuntament de Cerdanyola en la tasca de preservació i difusió del patrimoni documental de la ciutat.