Ciutadans demana retirar la pancarta de "llibertat presos polítics" de l'Ajuntament de Cerdanyola

El PP també va anunciar que ho denunciaria davant la Junta Electoral de Sabadell durant el ple del mes de novembre
La pancarta en el moment de ser penjada al balcó de l'ajuntament
La pancarta en el moment de ser penjada al balcó de l'ajuntament | Cerdanyola.info

 

El responsable d’Acció Institucional de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Joan García, ha anunciat presentarà un recurs davant de la Junta Electoral Provincial perquè “es retirin totes les pancartes i símbols que trenquen amb la neutralitat de les institucions catalanes”, com és el cas del consistori de Cerdanyola del Vallès.

 

García ha lamentat que determinades institucions s’han convertit en un "instrument de propaganda política al servei dels separatistes” en referència a les pancartes i símbols que pengen de les façanes d’alguns ajuntaments demanant la llibertat de polítics que “són a la presó per saltar-se les lleis”.


 

A més, ha afegit que la Junta Electoral de Barcelona ja els ha donat la raó al recurs presentat per Cs i que ha obligat l’Ajuntament de Barcelona a retirar una pancarta de la façana del consistori. I en aquest sentit ha remarcat que des de la formació taronja s’estarà “molt pendent de totes aquelles actuacions propagandístiques que vulguin afavorir determinades ideologies”. És per això que ha reiterat que presentaran “tots els recursos que calgui” davant de qualsevol acció que pugui vulnerar la igualtat de condicions entre els partits que concorren a les eleccions.
Comentaris

envia el comentari