Sobre el problema de la carretera de Bellaterra

"Tant per part del Sr. Riba, com per part del Sr. Ramon Andreu a l'EMD veiem un clar doble raser a l'hora d'atendre els veïns"
Carretera BV-1414

  

text de J.A. Martinez Llorach publicat a BellaterraDiariBV1414Josep Maria Riba EMD

 

Són capaços d'enfrontar-se amb l'Ajuntament de Cerdanyola pel tema de les pilones i les càmeres, l'abocador, etc., parlen de què s'havia de "pacificar" el Camí Antic, i no han fet cap pas en tots aquests anys per ajudar uns veïns que sembla que siguem de segona, tercera o quarta. Abans l'excusa era que la carretera era competència de la Diputació, ara que l'Ajuntament de Cerdanyola no vol que es traspassi la titularitat de la carretera a l'EMD.


 

Bé que s'han oposat a Cerdanyola quan els hi ha convingut, i tant a la Diputació com a l'Ajuntament se'ls hi hauria pogut demanar qüestions com ara el control del pas de camions de gran tonatge que després no saben com poden sortir del poble, vigilar l'excés de velocitat i els avançaments que es fan malgrat les línies contínues, el respecte dels poquíssims passos de vianants que hi ha i del semàfor, etc. Tant per part del Sr. Riba, com per part del Sr. Ramon Andreu a l'EMD veiem un clar doble raser a l'hora d'atendre els veïns.


 

Mercè Santacana

Carretera BV-1414

 
Comentaris
Toni Arner
Per mi la solució al transit a bellaterra es desviar des-de el punt rodó tot el gruix de la circulació en direcció a la B30 passant per la carretera de la UAB, millorant la seva connexió
Txell
Com a veïna afectada estic d'acord amb en Josep Anton i la Mercè. Els matins, entre 7:45 i 9:45, senzillament no es pot sortir de casa perquè la cua dels cotxes comença al semàfor de la Plaça del Pi i no para fins el semàfor de l'autopista. Espero que les obres de la C-58 exampli a dos carrils la connexió entre les dues autopistes i així la BV-1414 deixi de funcionar com la connexió entre autopistes. Perquè ara la BV-1414 és una connexió entre autopistes amb famílies i canalla que hi creuen!
Ignasi Roda
Oh!, Mercè. Quanta raó tens. No per rees, però jo mateix n'he parlat sovint d'aquest desequilibri. D'aquí a un any, eleccions! I, seguirem com fins ara?

envia el comentari