"Una informació totalment falsa i tendenciosa del Club Bellaterra"

"Podem estar d'acord, o no, en la transformació que fa uns anys va iniciar la Junta del Club Bellaterra, però no es pot sistemàticament donar la culpa als seus membres ni molt menys llençar informacions esbiaixades tot publicant fotos de l'Àlvar Roda i d'en Jordi Tardós afirmant que són membres de la Junta, quan ja no ho són"
TOT Bellaterra maig del 2018
TOT Bellaterra maig del 2018 | Redacció

 

 

  

Malauradament hem escoltat notícies referents a que la situació econòmica del Club Bellaterra no és gaire reeixida, tant és així que el creditor ha executat per impagament el préstec hipotecari que en el seu dia va concedir a l'entitat.

  

  

De ben segur que els temps han canviat però els bellaterrencs de tota la vida enyorem les antigues instal·lacions, que si bé no disposaven de tantes facilitats com ara per gaudir de l'esport, sí que era un club familiar, on tothom es coneixia i es relacionava i els més menuts podien gaudir d'una pista poliesportiva on es duien a terme moltes activitats. Els més grans gaudien de sopars i balls sota la pèrgola, conferències de tota mena, exposicions i cursos diversos.


  

  

Inoblidable és el torneig Blanc-Verd on tothom competia en diferents modalitats esportives. Del tennis al dòmino passant pel futbolí i el frontó; tot plegat finalitzava amb una festa de germanor.

  

  

ElClub era quelcom nostre. Com es diu col·loquialment, moltes persones hi havien deixat "la pell" treballant-hi a totes hores amb un esperit de col·laboració com a mínim entranyable. Temps passats, "hélas" .

 

Actualment ens agradi o no El Club es troba a la nostra població, per tant és una mica nostre. Sí de tots els bellaterrencs.Podem estar-hi o no d'acord en la transformació que fa uns anys va iniciar la Junta del Club, però no es pot sistemàticament donar la culpa als seus membres ni molt menys llençar informacions esbiaixades tot publicant fotos de l'Àlvar Roda i d'en Jordi Tardós afirmant que són membres de la Junta. Una informació totalment falsa i tendenciosa car ambdues persones no en formen part des de fa temps.
Finament, si se'm permet, demanaria una actitudpositiva i no airejar informacions amb la intenció d'embolicar la troca i fer sang. Faig referència a les publicades en el mitjà local TOT Bellaterra que tan sols obeeix a criteris subjectius d'ideologia i d'empatia en lloc d'atendre a la veracitat i objectivitat que és d'esperar de la premsa informativa en relació a fets que afecten el Club Bellaterra.Una actitud corroborada pels fets que demostren que el mitjà que es reparteix mensualment per totes les cases de Bellaterra no és fiable, ja que la seva informació no és de rigor.Josep A. Martínez Llorach

Bellaterra
Comentaris

envia el comentari