[VÍDEO] Què és BellaterraDiari?

El mitjà més popular

 

 

BellaterraDiari és el mitjà de comunicació local de referència a Bellaterra. Una eina útil que funciona com element cohesionador entre ciutadans, comerços, empreses, entitats, institucions i col·lectius. El seu caràcter és proper, fresc, popular, transversal i integrador.

 

El mitjà neix com a pàgina de Facebook l'any 2011. El gener del 2015 comença a establir col·laboracions amb el mitjà local TOT Sant Cugat, amb articles en format digital i en paper de forma setmanal. El setembre del mateix any obre la pàgina web sota el paraigües del grup Totmedia i amb nombrosos mitjans locals associats: TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola, Món Terrassa, iSabadell, TOT Rubí, AraGranollers, CapGròs (Maresme), Ara Vallès (Vallès Oriental) i Contrapunt (Mollet i baix Vallès), a més d'un mitjà d'abast nacional, elMón. 

 

Amb vocació popular i innovadora, el juny del 2018 té una audiència mitjana de 5.000 usuaris mensuals. També disposa d'una versió en paper

El millor suport publicitari

 

BellaterraDiari és un excel·lent suport publicitari per posicionar-se dins el poble i arribar a grans audiències d'interès per tots els seus canals informatius.