Ja és aquí el segon Consell de Redacció Participatiu de BellaterraDiari

El primer consell de redacció participatiu mensual es va celebrar el passat mes de juliol
Assistents al primer Consell de Redacció Participatiu de BellaterraDiari
Assistents al primer Consell de Redacció Participatiu de BellaterraDiari | Redacció

 

Un cop passades les vacances d'estiu i la Festa Major de Bellaterra, així com els actes de la Diada de l'11 de Setembre a Bellaterra, des del BellaterraDiari tornem a fer una crida als nostres socis-subscriptors perquè se sumin al segon Consell de Redacció Participatiu. En aquesta ocasió, la trobada serà el pròxim dilluns 16 de setembre a les 17 h, a la nostra redacció, situada al local de Taller de Serveis, a la plaça del Pi número 3.

 

 

Aquestes reunions amb berenar inclòs tenen com a objectiu traslladar als lectors les qüestions que tenim en marxa des de la redacció, teixir més vincles socials a Bellaterra i copsar els interessos i possibles temes a tractar pels veïns, sinergies comercials i seccions a explorar des del mitjà.

 

 

El passat mes de juliol, alguns dels nostres socis-subscriptors ja van sumar-se a la primera convocatòria, on es van abordar temes com les dificultats dels joves per viure a Bellaterra, com augmentar la participació dels lectors o la implantacio de les energies renovables a la vida quotidiana dels veïns i veïnes del poble.

 

 

Si t'agradaria sumar-te a la xarxa de BellaterraDiari i assistir als nostres Consells de Redacció Participatius clica aquí.