BellaterraDiari consolida la retransmissió en directe dels plens de l'EMD

Una iniciativa que ha estat ben rebuda entre els bellaterrencs
El seguiment en directe d'una Junta de Veïns a través del mòbil
El seguiment en directe d'una Junta de Veïns a través del mòbil | Redacció

Des del desembre de 2017 que els bellaterrencs poden seguir en directe totes les decisions que es prenen al nostre poble. A través de la pàgina de Facebook de Bellaterra Diari, el diari digital retransmet en directe les Juntes de Veïns de l'EMD de Bellaterra, ordinàries i extraordinàries.

 

Les sessions se celebren de forma trimestral - gener, abril, juliol i octubre -, normalment el segon dijous de cada mes. En les sessions o "plens" es decideixen qüestions que afecten directament als ciutadans. Què s'aprova, què es rebutja, què es posposa i les diferents argumentacions de tots els grups. 


 

La primera retransmissió del petit procés polític del barri va coincidir amb el ple extraordinari convocat per l'1 de desembre del 2017 i va tenir 323 visualitzacions. 

 

 

 

La tendència positiva es va anar consolidant i, tot i oscil·lar segons els temes tractats i l'arrelament de la iniciativa, el gener va aconseguir 296 visualitzacions. Va ser durant el ple ordinari del 17 de gener, el primer de l'any.

 

 

 

El 9 de març va ser el torn del ple extraordinari per aprovar la proposta de nou conveni amb l'Ajuntament. Visualitzat per 233 persones durant tot el transcurs de la sessió, el document es va aprovar però no va prosperar a Cerdanyola. 


 

L'últim ple va ser - en convocatòria ordinària - el del 12 d'abril, que va tenir un seguiment continuat de 200 persones amb diferents reaccions de "M'agrada" i comentaris de Facebook en referència a millorar el so i diversitat d'opinions al voltant d'una sessió que va estar marcada - de forma gairebé monogràfica - per la qüestió de les pilones al Camí Antic de Sant Cugat i les càmeres de videovigilància ubicades en diferents punts de Bellaterra.

 
Comentaris

envia el comentari