TV3 busca famílies o col·lectius per un programa a la ciutat

La productora Veranda busca a grups de quatre persones o més per a participar en el seu programa Persona Infiltrada, presentat per Anna Simon
Fotograma d'un dels episodis de Persona Infiltrada, amb Anna Simon
Fotograma d'un dels episodis de Persona Infiltrada, amb Anna Simon | @InfiltradaTV3

 

La productora audiovisual Veranda, creadora de diferents programes i sèries de televisió per a TV3 com 'Merlí', busca col·laboradors a Cerdanyola per  la nova temporada del seu concurs 'Persona Infiltrada', presentat per Anna Simon. Es tracta d'un concurs on diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells.

 

 

El programa prepara la seva segona temporada i busca a membres de famílies o grups de persones de 4 membres o més que visquin plegats. Per a participar en el concurs només s'ha de tenir més de 12 anys i tenir ganes de divertir-se, segons expliquen des de la productora. A més, afegeixen que els participants podran guanyar un premi econòmic.

 

 

Entre d'altres, han passat pel concurs famosos com Tomàs Molina, Jair Domínguez, Marta Torné, Marc Ribas o Pep Plaza.

 

 

Cartell del càsting de 'Persona Infiltrada'
Cartell del càsting de 'Persona Infiltrada' | Veranda

 

 

Si esteu interessats en participar, podeu enviar un missatge de Whatsapp o trucar al 682110824 o escriure un correu electrònic a [email protected].