El músic Ignasi Roda presenta un disc de poesies musicades de Guimerà

El disc es posarà a la venda el cap de setmana del 24 i 25 de març, juntament amb el diari Ara
Fotomuntatge d'Ignasi Roda, Mone Teruel, Pep Pladellorens i il·lustració d'Àngel GuimerÃ
Fotomuntatge d'Ignasi Roda, Mone Teruel, Pep Pladellorens i il·lustració d'Àngel Guimerà | Cedides

 

El músic, cronista i dramaturg bellaterrenc Ignasi Roda, treu un nou treball discogràfic, un disc de poesies musicades de l’escriptor Àngel Guimerà, aquest 24 i 25 de març.

 

Serà durant el dissabte i diumenge de rams - 25 de març - quan el disc "ÀÀ" es posarà a la venda juntament amb el diari Ara, a tots els quioscos. 

 

Amb aquest treball, Roda subratlla la faceta lírica d’un escriptor que, sobretot, és valorat pel seu teatre i composa fins a 13 peces musicals a partir dels seus poemes. Qui els interpreta al cant són Ignasi Roda i Mone Teruel, aquesta última a voltes com a solista, a voltes en format de duet amb Roda. Els arranjaments són de Pep Pladellorens i l'enregistrament ha estat a cura d’Albert Pladellorens. Tots els temes a excepció de Som i Serem (Enric Morera) han estat composats per Ignasi Roda.


 

L’origen del projecte es troba en les Lectures a la fresca de Sant Cugat del Vallès que, l’any 2016, es van dedicar a l’escriptor Guimerà. Allà, el músic va dirigir una obra de teatre a proposta de la directora teatral Dolors Vilarasau. Segons Roda, “el resultat va ser sorprenent i el públic va descobrir una altra dimensió del dramaturg Guimerà”. 

En el muntatge hi van participar: Joan Berlanga, Sònia Guimerà, Ricard Mariné, Guillem Mariné, Marta Uxan, Martina Vilarasau i Ignasi Roda, cantant les cançons composades per ell mateix.

 

Tal com confesa Roda, “es tracta d’un CD força insòlit pels temps que corren, ja que és poc usual recórrer a poetes de fa un segle per a fer cançons”. Tot i així, admet que “no és altra cosa que ser coherent amb la meva trajectòria de musicar monogràficament poetes, i tot gràcies a la participació de 50 persones que m’han donat suport”.


 

El disc tambés es pot encarregar digitalment a través de l’adreça electrònica [email protected], a un preu de 7 €, més tramesa.
Comentaris

envia el comentari