L'ANC de Bellaterra transporta els bellaterrencs a Barcelona per l'11-S

La secció local de l'ANC a Bellaterra va aconseguir convocar 42 bellaterrencs per anar a la manifestació de la Diada en autocar
Els bellaterrencs i bellaterrenques després de tornar de la manifestació d'aquest dimecres
Els bellaterrencs i bellaterrenques després de tornar de la manifestació d'aquest dimecres | Cedida

 

L'Assemblea Nacional Catalana a Bellaterra va aconseguir un total de 42 passatgers per l'autocar que van llogar aquest passat dimecres 11 de setembre per anar a la manifestació de la Diada, a Barcelona. Segons indiquen des de l'entitat, el nombre de convocats ha baixat respecte a la manifestació de l'any passat (quan hi van assistir 75), tot i que es deu en part a què molts haurien anat pel seu compte, expliquen.

 

 

"Estem contents per poder haver organitzat l'autocar i creiem que la resposta de Bellaterra ha sigut suficient, tot i que animem que la gent que ha anat pel seu compte se sumi l'any vinent", demana Enric Pallàs, membre de l'ANC Bellaterra. Tanmateix, el membre de l'assemblea considera que "nosaltres hem fet bona feina i vam mobilitzar a molta gent", i que la resposta de la gent ha sigut positiva.

 

 

I és que la baixada de la convocatòria no ha afectat només a Bellaterra: segons explica el membre de l'ANC, a Barcelona hi havia menys gent, tot i que la distribució era desigual, per trams. Sobre això, Pallàs indica que "la manifestació d'aquest any no ha sigut una festa, com la d'altres anys, sinó un clam als partits de què les coses no s'estan fent bé".

 

 

Encara més, el veí de Bellaterra diu que "en els parlaments de la manifestació es notava clarament que hi havia un malestar cap als partits polítics perquè, després de dos anys de l'1 d'octubre, no hem fet més passes endavant, i fins i tot sembla que en fem endarrere". Tot i això, Pallàs explica que la manifestació va seguir sent tranquil·la com altres anys, "tot i que més seriosa".