Ja hi ha cartell del Festival de Blues 2019

La 29a edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola es farà entre el 4 i el 13 de d’octubre

 

 

blues
Moment de l'entrega de la nova imatge del Blues de Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola

 

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ja té data per a la seva 29a edició. El blues tornarà a sonar als carrers de Cerdanyola entre el 4 i el 13 d'octubre. Alhora que s'han recordat les dates de l'edició d'enguany, també s'ha presentat la nova imatge del festival. L’artista responsable de l’obra és Pedro Villarejo, de 46 anys, “i cerdanyolenc de tota la vida”, tal i com ell mateix ha explicat.

 

A l’hora de fer la imatge, l’artista ha partit de 3 idees bàsiques, “el primer va ser mantenir el color blau, molt relacionat amb el blues, també he volgut introduir un personatge, ja que és un estil que em caracteritza, i finalment, volia que la composició tingués dinamisme, d’aquí que sigui en diagonal”. A més, Villarejo introdueix el groc per complementar el blau que domina l’escena. Finalment, l’autor va decidir incorporar tatuatges al personatge “per donar-li un punt de modernitat i fugir de la idea que el blues és per persones d’edats determinades”.

 

No és la primera vegada que Pedro Villarejo il·lustra un esdeveniment de Cerdanyola, ja que aquest any també signa el cartell “Un castell d’arrel” del concert del castell de Sant Marçal, organitzat per l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. Per escenificar el moment, Villarejo ha fet entrega a l’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Cultura, Pepi Rivera, de la imatge que servirà per fer el cartell que il·lustrarà el Festival de Blues de Cerdanyola.

 

Dates del Festival de Blues

 

L’edició XXIX del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola es farà entre el 4 i el 13 de d’octubre. Durant les properes setmanes, es donaran a conèixer alguns dels noms que formaran part del cartell d’un festival que, enguany, estarà dedicat a la figura de Dr. John, que va morir el passat 6 de juny a Nova Orleans als 77 anys. El músic va actuar en dues ocasions al Festival de Blues de Cerdanyola, a la setena edició, l’any 1994, i a l’onzena, l’any 1998.