Ja hi ha data per a la Festa Major de Bellaterra

El Consell de Cultura està acabant d'elaborar les activitats
Sopar de festa major
Sopar de festa major | Lali Álvarez

 

Bellaterra celebrarà la seva Festa Major el 7, 8 i 9 de setembre d'aquest any 2018. Ho farà amb un programa elaborat pel Consell de Cultura, on hi tenen representació diferents entitats bellaterrenques i que ja es va reunir el passat 29 de maig, per començar a elaborar l'esbós de les diferents activitats.

 

Malgrat encara no s'han revelat les principals propostes, sí que s'han fet públiques les dates i qui en serà el pregoner. Durant el mes de juny, es preveu que el Consell de Cultura es reuneixi encara una o dues vegades més. Tanmateix, no serà fins abans de marxar de vacances, el juliol, quan es tancarà el programa complet, actuacions i novetats.


 

Les dates coincidiran, com l'any passat, amb la Festa Major de Sabadell

Què és i què fa el Consell de Cultura?

 

El Consell de Cultura, és un organisme consultiu de la Vocalia de Cultura que col·labora en la definició, organització, coordinació i potenciació de la Cultura a Bellaterra. Entre d’altres funcions s'encarrega de:

 

  • L’assessorament, proposta i informació a la vocalia de Cultura de l’Entitat Municipal Descentralitzada de qualsevol assumpte relacionat amb l'activitat cultural de Bellaterra.

 

  • Actuar com a vehicle canalitzador de les propostes que els veïns i entitats de la població tinguin en relació amb l’organització i desenvolupament de l'activitat cultural al poble.

 

  • Dinamitzar i coordinar l'agenda cultural de Bellaterra.

 

  • Vetllar perquè les activitats que es portin a terme o els projectes que es desenvolupin tinguin com a objectiu la satisfacció de l’interès general del conjunt de la població de Bellaterra.

 

  • Informar i assessorar en tots aquells aspectes que sense estar directament relacionats amb la vocalia de Cultura puguin repercutir-hi o tenir rellevància.

 

  • Proposar l'establiment, modificació, coordinació o millora del calendari cultural, lúdic i festiu de l'EMD de Bellaterra.Comentaris

envia el comentari