Afocer acull la 36a Festa de la Fotografia de la Federació Catalana

Cerdanyola del Vallès serà la seu de la 36a Festa de la Fotografia de la Federació Catalana de la Fotografia
fotografia
Un fotògraf d'Afocer durant el Roser de Maig | Afocer

Cerdanyola del Vallès serà la seu de la 36a Festa de la Fotografia de la Federació Catalana de la Fotografia. L'esdeveniment tindrà lloc el 6 de juliol i durarà tot el dia amb diferents activitats pels inscrits.

El 50è aniversari de l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (Afocer) ha estat el motiu pel qual Cerdanyola acollirà la cita anual de la Federació Catalana de la Fotografia. La festa començarà ben d'hora, a les 8.30 h del matí, quan es farà la rebuda als assistents i participants a l'Ateneu. Després de visitar l’exposició 'L’Estètica del Circ', elaborada amb fotografies d'Afocer i exposada al B'Art de l’Ateneu, els participants treuran les càmeres i es desplaçaran als quatre punts de Cerdanyola seleccionats per a dur a terme fotografies: Ca n'Ortadó, plaça Jaume Grau i Altayó, Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) i The 1916 Irish Pub. 

En les diferents localitzacions es comptarà amb models amb vestimenta clàsica y Steampunk vinguts des de Barcelona. Després de dinar, es tornarà a fer una sessió de fotografia. Aquest cop serà a l'Església Vella de Sant Martí amb ballarins d'Epidèmic Dance Show, un grup de dansa de Ripollet. Totes les fotografies realitzades durant aquesta jornada podran participar al concurs que la pròpia Federació Catalana organitza amb motiu de la Festa de la Fotografia.