La UAB inicia les activitats de benvinguda als estudiants estrangers

Del 12 al 17 de febrer, la universitat presentarà els seus serveis i les activitats de col·lectius com la colla castellera o la Fundació Autònoma Solidaria
Estudiants de la UAB al International Welcome Point del campus universitari
Estudiants de la UAB al International Welcome Point del campus universitari | UAB

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha començat les activitats de benvinguda als estudiants estrangers, els anomenats Internacional Students Welcome Days (IWD). Els actes tindran lloc del 12 al 17 de febrer de 2018. 

 

Durant la setmana, se celebraran tallers, xerrades i altres esdeveniments per aprofundir en les activitats del col·lectiu d'estudiants. A més, també destaca el dinar internacional per compatir menjars típics dels llocs d'origen. 

 

En la primera jornada, la fira de col·lectius i serveis de la UAB i la Sala de Cinema de la universitat han estat els escenaris de la primera benvinguda. El programa d'activitats continuarà amb la presentació d'activitats culturals, de l'Erasmus Student Network (ESN), de les activitats de voluntariat i del Servei de Llengües.


 

Les jornades també dedicaran espai a la Colla Castellera de Ganàpies de la UAB i a conèixer el protocol d'actuació de la universitat davant casos d'assetjament. Finalment, la setmana culminarà dissabte amb una passejada per Barcelona i un pícnic a la Ciutadella

 

Per saber més sobre els horaris de les activitats pots consultar el web de la UAB