Troben casualment una gran plantació de marihuana a Bellaterra

Va ser durant el dia de fortes pluges, divendres 26 de gener
xc

  

  

  

Un comptador elèctric que treia espurnes va ser l'indici que va permetre als Mossos d'Esquadra descobrir una gran plantació de marihuana a Bellaterra.

 

  

La troballa va ser durant l'episodi de fortes pluges i ratxes de vent del passat 26 de gener. La casa en qüestió, un domicili de lloguer ubicat entre el carrer Mestre Nicolau, cantonada Abat Oliba a Bellaterra.

  

  

Durant el migdia, un veí va donar l'alerta que el comptador d'una comesa elèctrica, situat al carrer, treia espurnes de foc. Un cop desplaçats els agents i bombers al lloc, el transformador es va començar a incendiar. Segons els veïns, va ser llavors quan la policia va observar que la casa estava connectada directament a la xarxa pública d'electricitat i, després de diverses hores per esperar uns propietaris que no arribaven - i amb els veïns com a testimonis -, van decidir entrar al domicili on trobarien 3 pisos plens de marihuana.


 

Encara segons els veïns, el domicili va ser decorat amb llums de nadal durant els passats mesos i solien trobar un individu a l'entrada fent guàrdia les 24 hores. 

 

Més endavant, més informació

 
Comentaris

envia el comentari