Tanca el forn Sorghum i agafa el relleu Bonaparte Pa i Dolç

El comerç a la plaça del Pi de Bellaterra
El comerç a la plaça del Pi de Bellaterra | J. Tardós

  

Mira les imatges de com s'està rehabilitant per dins

 

El passat 27 de febrer va tancar la fleca de la plaça del Pi, Sorghum, però ben aviat, en aquest mateix local, agafarà el relleu un forn de pa, brioixeria i pastisseria amb degustació.

 

 

Es tracta de BONAPARTE PA I DOLÇ, qui ha adquirit el negoci i ha iniciat ja les obres d'adequació en profunditat. Els seus administradors esperen tenir-les enllestides durant la primera quinzena d'abril i llavors obrir les seves portes a tots els habitants de Bellaterra.


 

Per l'empresa, aquesta serà la seva primera botiga fora de Sant Cugat, on compta ja amb quatre establiments. 

 

BONAPARTE PA I DOLÇ elabora els seus productes de manera artesana, amb l'assessorament de Manel Cortés, campió de la Copa del Món de Forneria a París, i de Carles Manpel, campió d'Espanya de Pastisseria i autor del millor pastís de xocolata del món a Torí.




Comentaris

envia el comentari