Nova convocatòria per a joves emprenedors de Bellaterra i Cerdanyola

El programa "YUZZ Cerdanyola" s'ha convertit en l’Espai EXPLORER
joves emprenedors

 

Ja s'ha obert la convocatòria del programa de joves Espai Explorer - antic Yuzz Cerdanyola.

 

El programa està impulsat  pel Banc Santander i dirigit per CISE (Centro Internacional Santander Emprendimiento). Explorer consisteix en  facilitar el desenvolupament de la idea de negoci presentada pels participants a través de formació, mentoria, assessorament i networking.

 

Explorer és una iniciativa en xarxa que compta amb el suport d'universitats de tot el país i amb la col·laboració i participació activa de més de 150 institucions públiques i privades com la  Fundació EY, Indra, Secot, i Netberry. L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, també hi participa.


 

Com participar-hi

 

El programa té una durada de cinc mesos, durant els quals els joves inscrits reben formació d’experts professionals d’arreu de l’Estat. Posteriorment es valora  el millor projecte presentat a Cerdanyola del Vallès i el guanyador obté un premi que consisteix en un viatge a Silicon Valley, on participaran en fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seva tornada, competirà amb els millors projectes de tot l’Estat per una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros que podran utilitzar en el desenvolupament del seu negoci.

 

La Fundació EY, que participa amb el premi Woman Explorer  Award, ofereix un total de 20.000 euros  per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora. INDRA també participa amb el premi d'innovació “Disruptive Technology Explorer Award” amb  3.000 euros i assessorament per part d'experts d’Indraventures. 


 

Les inscripcions es poden fer al següent enllaç o bé adreçant-se al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica (Masia de Can Serraperera).
Comentaris

envia el comentari