Totes les activitats que pots fer aquest Nadal

La pista de gel de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ja està instal·lada al Parc de Can Xarau.
La pista de gel de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ja està instal·lada al Parc de Can Xarau. | Òscar Bayona

 

Comença desembre i amb el darrer mes de l’any arriben desenes d’activitats nadalenques de tota mena i per a totes les edats a Cerdanyola del Vallès, de la mà de les entitats, associacions, comerços i l’Ajuntament de la ciutat.

 

L’oferta cultural, infantil i d’oci habitual durant la resta de l’any s’entrellaça amb les cites ineludibles de la programació de Nadal, enguany protagonitzada per la campanya de recollida de joguines i llibres “Una nit d’il·lusió per a tothom”, l’esperada pista de gel de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, la nova cantada de cançons de Nadal amb l’Agrupació Musical i la tradicional Cavalcada de Reis, entre d’altres.


 

Un mes ple de solidaritat

 

Aquest Nadal 2017 Cerdanyola tindrà ben present les desigualtats socials i la pobresa que, tot i que existeixen durant tot l’any, s’agreugen amb el fred i l’arribada d’unes festes que haurien de ser càlides i felices per a tothom. És per això que l’Ajuntament en col·laboració amb la Creu Roja i altres associacions i entitats de la ciutat, s’han proposat que ningú es quedi fora, amb la campanya solidària de recollida de llibres i joguines “Una nit d’Il·lusió per a tothom”. En el marc d’aquesta iniciativa, es vol que tots els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques puguin gaudir de la nit de Reis. Per aquest motiu proposa uns punts fixos de recollida de joguines noves i llibres. També en alguna d’aquestes activitats hi haurà guardioles per recollir les donacions voluntàries de les persones que ho desitgin.


 

El 27 i 28 de desembre, la Creu Roja s’encarregarà de reunir i classificar totes les joguines i llibres recollits per poder preparar els regals. Les persones que vulguin col·laborar ajudant els voluntaris/es de la Creu Roja han d’inscriure’s abans del 19 de desembre trucant al 936 916 161.

 

Guardioles per donacions

Durant tot el mes de desembre es podran fer fonacions voluntàries mitjançant les guardioles ubicades als casals de la gent gran i a les associacions de veïns col·laboradores.

 

Tallers nadalencs per als petits

 

El 8 de desembre tindrà lloc el Festival de l’esbart Sant Marçal a l’Ateneu. També per una bona causa i és que l’entrada podrà consistir en una joguina o un import de 3 euros, que serà destinat a la campanya de recollida de joguines per tots els cerdanyolencs. L’espectacle consistirà en una selecció de danses catalanes a càrrec dels diferents cossos de ball de l’entitat, a les 20 h.


 

El dissabte 9 de desembre hi haurà tallers nadalencs per a la canalla a la plaça de Francesc Lairet, de 10.30 h a 13.30 h., organitzat per Creu Roja Joventut. Encara amb tallers, el dimecres 13 de desembre serà el torn de “Nadal al Museu”, amb un taller de guarniments nadalencs a partir de productes reciclats. És una activitat gratuïta amb inscripció prèvia trucant al 935 808 888, Ext. 2141. El mateix dia 13,  de 14 h a 19 h seguiran els tallers nadalencs per als més petits a la plaça Francesc Lairet i de la mà de Creu Roja Joventut.

 

Cursa solidària amb La Marató

 

Dimecres 13 de desembre els esportistes estan cridats a participar a la Cursa de la UAB. Es tracta de la sisena edició d’una cursa solidària que, enguany, dedicarà els seus ingressos a la investigació en malalties infeccioses. Les opcions seran córrer una cursa de 6,4 km, una caminada de 45 minuts o un circuit de mobilitat reduïda de 660 m. Per inscriure-s’hi cal dirigir-se a cursauab.cat i fer una aportació de 10 euros, que inclourà una samarreta. Finalment, també es podrà participar com a voluntari en l’organització.

Comentaris

envia el comentari