Bellaterrencs es concentren a la plaça del Pi per donar suport al Govern Català

A banda d'aquesta concentració, s'ha convocat una altra a partir de les 19.00 h del vespre
Comerciants i veïns s'han aplegat a la plaça del Pi
Comerciants i veïns s'han aplegat a la plaça del Pi | J. Tardós

 

Una vintena de bellaterrencs s'han concentrat aquest dijous, 2 de novembre, a la plaça del Pi de Bellaterra per mostrar el seu suport al Govern Català i rebutjar els fets que estan succeint a l'Audiència Nacional, on els consellers, Rull, Mundó, Romeva, Turull, Bassa, Forn i Borràs estan citats a declarar, després que se'ls imputin delictes de rebel·lió, sedició, malversació de fons i connexes.

 

Durant la concentració, el representant de l'ANC a Bellaterra, Enric Pallàs, ha llegit un manifest que expressa que els representants del poble català " no són a Madrid perquè hagin fet que la policia utilitzi la violència contra la gent. No són en un tribunal perquè s’hagin gastat els diners dels ciutadans en AVE i aeroports buits. No els estan investigant per haver robat. Els estan investigant per haver complert el seu programa electoral: Organitzar un referèndum i proclamar la República Catalana", ha dit.


 

Pallàs també ha pronunciat que "la majoria del poble de Catalunya no reconeix la intervenció de les nostres institucions, i ho demostrarem, tant avui i aquí, al carrer, tants cops com sigui necessari, com el 21 de desembre, a les eleccions". D'aquesta manera, l'ANC ha avisat que "no pararem fins que el nostre govern legítim sigui restituït, tots els presos polítics tornin a casa, i puguem fer efectiva aquesta República que vam declarar i ens han robat!".

 

Els treballadors, vocals i president de l'EMD també s'han concentrat fora dels seu lloc de treball, l'EMD de Bellaterra, durant 10 minuts.  L'Assemblea Nacional de Catalunya ha convidat a participar, a les 19h, a la concentració convocada davant del Parlament i dels diferents ajuntaments del país.


Manifest complet:

 

Companys, companyes,

 

Avui hem vist com bona part dels consellers del nostre govern legítim i la mesa del Parlament de Catalunya han declarat als tribunals polítics de Madrid. En total, vint representants escollits amb el vostre vot, amb el meu vot, amb el vot de tots els que som aquí, en eleccions lliures.

 

Els nostres representants legítims no són a Madrid perquè hagin fet que la policia utilitzi la violència contra la gent. No són en un tribunal perquè s’hagin gastat els diners dels ciutadans en AVE i aeroports buits. No els estan investigant per haver robat. Els estan investigant per haver complert el seu programa electoral: Organitzar un referèndum i proclamar la República Catalana.El nostre parlament legítim, el nostre govern legítim, els nostres representants, són en un tribunal mentre els policies que ens van apallissar l’1 d’octubre són condecorats. Si aquesta és la seva democràcia, nosaltres som els colpistes, com ens recordaven uns simpàtics neonazis amb el braç alçat ahir a l’estació d’Atocha.

 

La majoria del poble de Catalunya no reconeix la intervenció de les nostres institucions, i ho demostrarem, tant avui i aquí, al carrer, tants cops com sigui necessari, com el 21 de desembre, a les eleccions.

 

Perquè no pararem fins que el nostre govern legítim sigui restituït, tots els presos polítics tornin a casa, i puguem fer efectiva aquesta República que vam declarar i ens han robat!

 

Jordi Sànchez i jordi Cuixart, també va per vosaltres! Ens en recordem, de vosaltres, i volem que torneu a liderar el carrer!


 

Comerciants i veïns s'han aplegat a la plaça del Pi
Comerciants i veïns s'han aplegat a la plaça del Pi | J. Tardós

 
Comentaris

envia el comentari