Amic Amiant celebra el seu 3r aniversari amb concerts a Barcelona i Cerdanyola

El col·lectiu de joves músics de Cerdanyola protagonitzaran dos dies de festa i reivindicació
Cartell de la festa
Cartell de la festa | Cedit

 

 

L’associació de músics Amic Amiant, de Cerdanyola del Vallès, celebra el seu tercer aniversari per partida doble, amb dos concerts programats per als dies 7 i 8 de desembre a Barcelona i Cerdanyola respectivament.

 

Després de l'èxit de la segona edició del festival Amic Fest el passat mes de maig, el col·lectiu pretén continuar deixant marca a l’escena emergent catalana amb els concerts de Vetviolet, Bruises i Opatov a la Sala BeGood (Marina), als que s’afegiran els Medalla el dia següent, a la Sala Circus de Cerdanyola.

 


Bruises, jove quartet del dreampop

 

Per a commemorar aquest tercer aniversari, l’organització ha reunit a quatre grups d'amics disposats a donar-ho tot durant dues nits consecutives. "Bruises, és el jove quartet abanderat del dreampop que ens fa somiar i saltar a l’uníson", han declarat.

 

Entre els seus integrants es troben antics components de Pane o els extints The Saurs i Tartana, i el seu repertori està replet d’himnes per a corejar entre crits salvatges.

 

 

Vetviolet, guitarres psicodèliques

 

Vetviolet és el projecte més personal de Brian Silva, el carismàtic i productiu guitarrista de The Zephyr Bones, qui ja va tindre ocasió d’encendre el públic a la última edició de l’Amic Fest amb les seves melodies infinites, de caire psicodèlic amb una imparable base rítmica formada per Marc López i Genís Toral capaços de fer ballar a tot qui s’ho proposi.


 

 

Opatov, irreverència "garatgera"

 

Opatov, vells coneguts de la organització (entre els que es troben varis dels seus fundadors) presentaran les cançons del seu imminent LP, que manté la irreverència garatgera i d’hipnotisme kraut dels seus antics treballs, aquest cop colorejat amb un matís més proper al soul amb alguna reminiscencia funky.

 

Absents a l’esdeveniment de Barcelona però disposats a fer tremolar els ciments de la Sala Circus, el supergrup Medalla ens acompanyarà a la cita cerdanyolenca amb el seu disc de debut Emblema i Poder (El segell del Primavera, 2017), que barreja amb absoluta sofistificació la frescor psicodèlica de grups com King Gizzard And The Lizzard Wizzard amb la implacable contundència de Motörhead. Liderats per el ex-Saur Eric Sueiro, la recent fornejada banda també incorpora entre les seves files a membres actius de l’associació Amic Amiant, a més de músics procedents d’altres grups amics con The Stagpies, Rapaza, Zephyr Bones o The Cross and The Mulberry Tree.


 

Regals, pastís i copes de cava pel 3r aniversari

 

La doble celebració tindrà tots els clixés d’una autèntica festa d’aniversari, incloent regals, pastís i copes de cava per a repartir entre el públic assistent, però tampoc faltaran les reivindicacions que Amic Amiant ve defenent des de la seva fundació, enaltiment de l’escena musical jove, local i ajena als cruels designes dels circuits i dinàmiques comercials.

 

Aquest aniversari estarà també marcat per les veus de protesta en contra de la injusta situació en que des de fa anys es troba la Sala Circus de Cerdanyola del Vallès, icona de la cultura popular cerdanyolenca, que després d’una llarga i infatigable lluita contra l’adversitat es veu obligada a tancar les portes, deixant enrere un inestimable llegat cultural, gràcies a una infatigable aposta per la música en viu a l’extraradi barcelonès, que sense lloc a dubtes, passarà a la historia de la música popular dels nostres dies.


 

Compra d'entrades

 

Tot això tindrà lloc el pròxim dijous 7 de Desembre a la Sala BeGood Club (Marina, Bcn) amb entrades a 5€ ja disponibles per la seva compra online anticipada, i el divendres 8 de Desembre a La Sala Circus (Parcers, 9, Cerdanyola del Vallès), amb entrades a 3€ disponibles en taquilla.  Event facebook: https://www.facebook.com/events/252566928604121/ Link compra entrades BeGood: http://lafluent.com/concerts/amicamiant/
Comentaris

envia el comentari