Un bitllet de La Grossa pot ser teu

La Grossa arriba a "El Món" per repartir 50 bitllets entre els seus lectors
La Grossa de Cap d'Any 2017

  

 

El sorteig de La Grossa de Cap d'Any es farà el proper 31 de desembre i tu pots ser un dels afortunats si tens un dels bitllets del sorteig. Però si encara no l'has comprat o vols tenir un altre bitllet, tens la oportunitat de guanyar-ne un dels cinquanta que sortegem, perquè la Grossa arriba a El Món.

 

 

Per participar al sorteig només cal que t'inscriguis a través del nostre canal de Facebook. Per fer-ho busca la publicació de La Grossa i fes clic a m'agrada, així de senzill.

 

 

El sorteig estarà actiu des del 15 de novembre al 30 de novembre de 2017. Participa ja i no perdis la oportunitat de jugar a La Grossa!

 

 

Consulta les bases del sorteig aquí.
Comentaris
Mikalet
No vull donat mes cales al Montoro...
Arnau
Aquest any res de loteria, ni la d'ells perquè és la d'ells ni la nostra perquè els calers se'ls fotran igualment ells a la butxaca. Guardem els diners per comprar deute de la República Catalana quan haurem fotut fora tota aquesta gentola.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
COMPREU LOTERIA CATALANA Compreu LA GROSSA DE CAP DE ANY ,, No COMPREU LA LOTERIA ESPAÑOLA Cal CASTIGAR A ESPAÑA . y no nomes amb la Loteria tambe amb els SEUS.. PRODUCTES ESPANYOLS Res de RIOJA NI VINS ESPANYOLS Compreu VINS CATALANS Fets a Catalunya EL LOT DE NADAL FET EN PRODUCTES CATALANS I CAVA CATALÀ Cava QUE no marxi de Catalunya ja sabeu que vui dir he BOICOT PRODUCTES EMPRESES BAN MARXAR DE CATALUNYA . JA Feu corra la veu

envia el comentari