Estudiants dels Jesuïtes de Sarrià -Sant Ignasi serviran els vins dels Vinari 2018

El concurs signa un acord amb aquest centre de Barcelona on s’hi imparteixen cursos d’especialització en sommelieria i hostaleria
Tastos monvínic

 

El servei de vins dels tastos preliminars i final dels Premis Vinari 2018 es farà enguany amb estudiants de l’Escola dels Jesuïtes de Sarrià -Sant Ignasi. Aquest centre, on s’imparteixen cursos d’especialització en sommelieria i hostaleria, permetrà a cinc dels seus alumnes que estudien aquestes disciplines a posar-se al capdavant del servei dels vins que competeixen enguany al concurs dels vins de Catalunya. Jordi Xavier Romero, coordinador dels cursos, tutelarà els estudiants en aquest procés.

 

Les sessions de tast preliminar dels Premis Vinari tindran lloc a la seu de l’INCAVI, a Vilafranca, durant al setmana del 21 al 25 de juny; i al Celler cooperatiu de Rubí, on se celebrarà el tast final coincidint amb el dilluns 3 de setembre.

 

En edicions anteriors, aquesta col·laboració s’havia fet amb el CETT i l’Escola Joviat de Manresa. 

 

 





Comentaris

envia el comentari