L'Escola Joviat de Manresa s'incorpora als Premis Vinari

Cinc estudiants d'Hostaleria i Sommelieria del centre bagenc s'encarregaran del servei de vins durant els tastos preliminars del concurs
Josep Pelegrin, al centre, impartint una de les classes a la Joviat | Escola Joviat

 

Els Premis Vinari celebren noves incorporacions aquest 2017. L’Escola Joviat de Manresa, amb llarga trajectòria en formació en hoteleria i amb la recent incorporació d’estudis de sommelieria, ha signat un conveni amb l’organització del concurs per a col·laborar en el desenvolupament de la cinquena edició del certamen.

 

El centre es compromet a aportar estudiants que s’encarreguin del servei dels vins que enguany competeixen als Vinari. Els cinc estudiants estaran tutelats pel coordinador de l’especialització en sommelier Josep Pelegrín, que a més, formarà part del jurat avaluador d’aquest 2017.

 

Pelegrín explica que "és un orgull per l'escola poder participar activament dels Premis Vinari, a més d'una oportunitat pels alumnes de seguir-se formant en el món del vi". 

 

La directora dels Premis, Eva Vicens, valora molt positivament aquesta col·laboració: “La Joviat és un centre de formació de referència en àmbits com l’hostaleria i la sommelieria. Estem molt contents que se sumin al projecte i que aportin el seu coneixement i aprenentatge al concurs". 

 

Les sessions de tast dels Premis Vinari tindran lloc a Monvínic durant quatre dimecres consecutius, a partir del dia 21 de juny, i en horari de matí.

 

 

 




Comentaris

envia el comentari