Premis Vinari: qui som

Els millors vins catalans tenen PREMI

 

  

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats per VADEVI.cat, neixen el 2013 amb l'objectiu de donar a conèixer els vins i escumosos que s'elaboren al país i d'orientar al consumidor final sobre el producte local de qualitat.

  

En les quatre primeres edicions, el certamen ha gaudit d'un gran èxit de participació tant pel que fa al nombre d'inscripcions, com a la visibilitat i presència als mitjans de comunicació. A més, compta amb el suport i implicació de tot sector vitivinícola català a través del Departament d'Agricultura i de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI); de totes les Denominacions d'Origen del país, dels cellers, cooperatives, els elaboradors catalans. L'Associació Catalana d'Enòlegs i l'Associació Catalana de Sommeliers aporten professionals per als tastos previs i el tast final, entre d'altres.

 

 

  

"Concurs OFICIALMENT RECONEGUT" per la Generalitat de Catalunya

  

Els Premis Vinari dels vins catalans és un concurs oficialment reconegut. La Resolució de 27 de novembre de 2014 així ho considera perquè compleix amb els següents objectius:  

  

  • Ofereix garanties d'imparcialitat, independència i confidencialitat en la seva actuació;
  • Ofereix garanties de competència tècnica i d'organització, d'acord amb el previst per l'administració competent per atorgar el reconeixement.  

  

L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), que té entre les seves funcions col·laborar i impulsar la promoció dels vins de qualitat emparats per les DO catalanes, considera que està "vist, conegut i comprovat que l'organització dels Premis Vinari dels vins catalans ha reunit les característiques reglamentàriament establertes per a l'atorgament de la sol·licitud presentada". Per tant, es resol "atorgar-li la menció de concurs oficialment reconegut".

 

 

 
Comentaris

envia el comentari