Usuaris de l'Aeroport del Prat denuncien un nou capítol de caos i "cues interminables"

Els afectats han publicat aquest diumenge al vespres imatges dels punts de control plens de gent

L’Aeroport Internacional del Prat va viure diumenge al vespre un altre capítol d’incidències amb llargues cues en el control de passaports, segons han denunciat diversos usuaris a través de la xarxa social Twitter. Algunes piulades exigien solucions.

 

 

També va expressar les seves crítiques l’eurodiputat independent del PDeCAT, Ramon Tremosa.

 
Comentaris
LA VEU DEL POBLE
Per tant de anivellar el problema de EL PRAT i que el goberna de la NACIO ESPANOLA u fa concienment per tal de tocar lo que no sona en els catalans, fora bo que fessim SCRATXE mentres duri el tema del PRATa la seu del despatx del MILLO a BARNA i a la seu del PP també de BARNA Perque si volen jugar jugarem a veure qui aguanta mes.
Que se note el efecto sin que se advierta el cuidado ... (Conde Duque dixit)
Com és que fins ara no passava? i si és per un canvi de legislació que obliga a ... per què no passa també a Madriz o Palma?? (per posar un exemple). No creiem en fantasmes, però sí en la mala llet d'alguns
Boletaire
No en tinc cap dubte que és deliberat. Fan el que sigui per mirar d'ensorrar-nos. Hem de resistir.
Bacoretta
Que posin als mossos al aeroport i que la policia nacional vagi a vigilar les seus del PP de tota Espanya que tindrà feina per controlar a tota aquesta colla .
Fenix
Aeroport, vaga de metro, rodalies sense inversions... El setge de Barcelona altre cop, adaptat als temps actuals. Trobo que aguantem massa, la veritat.
almogaver.cat
La veritat, posar un exalcalde de Sevilla que multava els que busquen menjar a les escombraries amb multes de 800 Euros i "paliza que te crio".... Res de bo, podem esperar del ministre tronao, ni del Manicomi del Interior ni de la Cova d'Ali-Ba-Ba castellanista. Ni en eficiència ni atenció. Sols ineficients serveis i esperpèntics espectacles marca ejpain. Per cert que fan tot el personal (a part del gandul) al costat de les seves furgonetes importats pel Manicomi del Interior?
aena
la polisia nacioná, diu que està sota les ordres d'aena i si no hi ha més personal és xq aena així ho ha decidit.....no crec que tot sigui culpa del cos de policia, més aviat l'afer és tot de més amunt i per suposat del tot deliberat.....INDEPENDÈNCIA JA!!!!

envia el comentari