Sense toros no hi ha ni Barça ni Espanyol

El bar El cerdito feliz, a Sòria, no ofereix partits de futbol d’equips catalans en protesta perquè Catalunya ha prohibit les corrides de toros
El missatge de la direcció del restaurant per als seus clients | Arxiu

 

 

 

Fins que a Catalunya no es tornin a matar toros a la Monumental, els clients del bar El cerdito feliz, a Sòria, no podran veure cap cap partit de futbol, ni de cap altre esdeveniment esportiu, en què hi participin equips catalans. Això inclou el clàssic Barça-Madrid o l’Espanyol-Madrid en totes les competicions. És la decisió comercial que va prendre un dels propietaris d’aquest restaurant especialitzat en carns, en resposta a la prohibició de les corrides de toros a Catalunya l’any 2010 per part del Parlament, i que encara es manté totalment vigent. “En este establecimiento no se televisará ningún acontecimiento deportivo que se celebre en las provincias catalanas o que participen sus equipos, mientras que en las provincias catalanas esté prohibida la celebración de corrida de toros”, es llegeix a l’entrada de l’establiment.


El restaurant de Sòria que no ofereix partits d'equips catalans | El cerdito feliz

 

 

El dia que tornin les corrides de toros a Catalunya, i no només que el Parlament respecti la sentència del Tribunal Constitucional, que els deixa clar que no poden prohibir els toros, aquell dia els clients tornaran a veure els partits en què hi hagi implicats el Barça i l’Espanyol. Mentrestant, a la tele del local no hi juga cap equip català de cap modalitat esportiva”, explica una de les responsables del negoci en declaracions a El Món. Preguntada per aquest fervor taurí, que els pot comportar la pèrdua de negoci en dies de partits clau com pot ser un Madrid-Barça, ho té clar: “Un dels propietaris ha estat torero, està indignat i no pensa aixecar la prohibició fins que a Catalunya no tornin els toros de manera efectiva. I ens són iguals els insults que rebem de tant en tant, de catalans que ens truquen per dir-nos espanyols de merda”.

 

Assegura que alguns clients catalans s’han sentit molestos per aquesta decisió, però per contra, tenen molts clients espanyols i amants de la tauromàquia que estan “encantats” amb aquesta decisió de la casa.
Comentaris
Pffffff
Pfffffffffffff, jijijij... jajajajaj... que fotin el que vulguin, quins frikis torrats...
1
catala emprenyat
Penós, però que li vols fer, és la marca espanya plagada dódi i rancunies. Només li faria a aquest espanyol de pro. Televisarà els partits que ve de cabnaries? vull dir els del Las palmas? ho dic perque aquest senyor tan rancuniós hauria de saber que allà tampoc es pot assassinar aanimals com signes de cultura espanyols.
1
Ramon
Les Canàries, aquell arxipèlag africà encara sota domini colonial, també va prohibit les curses de braus. Què t'hi jugues que el Las Palmas - Madrid sí que el van retransmetre?
Fat Boy
Quina llastima. Podrien haver dit que s'aguantarien la respiracio fins que s'autoritzessin les curses de braus a Catalunya.
2
Ramon
Persones Humanes segur que ho esbrinaria i en faria tema. Perquè segur que hi ha tema. Segur que els partits que es juguen a les Canàries sí que els retransmeten. Persones Humanes ho faria. Miquel Calçada ho faria. I la Mercantil Radiofònica ja no diguem. Polònia, APM, tot això, oblida-te'n. Aquests no ho faran perquè la intenció no seria contra el PP sinó contra Espanya.
15
Ramon
Si prohibim la salvatjada espanyola de les "corridas de toros", atenent el desig clamorosament majoritari de la població catalana, hi ha un tuguri dit "El Cerdito Feliz", d'un lloc de nom "Soria", que no retransmetrà partits del Barça i l'Espanyol? Doncs escolta, res, res, ara mateix revoquem la prohibició. El cost de mantenir-la és massa car.
15
Ramon
El que nontenc és que hi hagi qui els telefoni per dir-los "españoles de mierda". Ho trobo tautològic.
15
Pitxolí
¡Que valent!, l'amo de «El cerdito feliz». Se la juga; poden cremar-li el local. Amb la quantitat de catalanistes i de partidaris actius de prohibir els toros que hi ha a Sòria, s'ha de tenir molt valor per a posar una mesura com aquesta. Haurà d'anar amb escorta a tot arreu. I que es tapi les orelles quan vagi pel carrer
3
PIU
També hauria de prohibir els partits de la Roja quan juga contra qualsevol altre equip europeu, doncs a la majoria de paisos europeus estan prohibits els toros.
1
VISCA LA TERRA!
"S'han oblidat" d'incolure les illes Canàries on també està prohibit "l'art de matar al toro". En el fon i en la forma els molesta que siguem lliures. Jo com a català, i també vegetarià, no entraré mai en aquest bar. M'agrada la gent que diu les coses a la cara, tot i que no ho diuen tot, se'ls enten de sobres.
0
Jan
El contingut de la notícia no crec que ens preocupi a gaires catalans, es tracta d'un de tants casos existents de "boinapitecus". Allò que és curiós és el pèssim nivell de sintaxi en llengua castellana que exhibeix la direcció del restaurant, més que res per ser d'una ciutat on l'ensenyament és exclusiu en aquesta llengua.
0
Edgar D.
Ara serà El cerdito triste... sense clients.
2
molt be
Ens facilita mes la separació d'Espanya. Curses de braus a Catalunya i una. Amb el temps, farem el possible per prohibir matar braus a tot Espanya
0
Adriano 1967
Tiene nombre de puticlub ... El cerdito feliz. ¡ Como es Caspanya !
5
Pep
Quina protesta més estúpida! I quina importància té per al Cerdito que hi hagi toros a Catalunya?
0
panxoman
hahahaha quins frikis
0
Maria.
Es que els espanyols són així d'antidemocràtics. Por que me sale de los co.ones!
2
caesar
Pues sus clientes sorianos, seguidores del Barça , se irán a otro local a verlo, pues nada cerdito soriano a perder clientes.
2
Josepet
NI FALTA QUE NOS HACE QUE EN VUESTRO PUEBLO NO VEAIS EL ESPAÑOL Y EL BARCELONA. . . . VOSOTROS OS LO PERDEIS ......
2
jusep
I aquest senyor es pensa que des de Soria, prohibint els partits de fútbol catalans, farà que canvii la situació a Catalunya ? Au va, que digui que no li agrada el fútbol i santes pasques.
0
MN
doncs que es fotin els porcs
0
Jm
Que trist que estic
1
Pere
Me dan ganas de poner otro bar al lado para hacer negocio esos días, no es bueno mezclar política y negocios, porque al final ninguna de las dos cosas funcionan, siempre se ha dicho que no la metas donde comas, y este es el caso. Luego pedirá finansiacion
1
Arnau
M'ho sembla a mi o aquests 'hidalgos' maltracten la 'lengua del imperio' en el cartell aquest amb el "o que participen" ?
0
crack
y cuando lo prohiban en Soria. ? se puede ser cateto pero a esos extremos no podia ni imaginarlo
1
"Provincias"
por partida doble suena a "colonias". "Hasta que en las colonias españolas del sacrosanto imperio "epañó" no se...." Señor del cerdito feliz, le ruego que no se queme a lo bonzo en acto de protesta. ¿Qué sería de España sin su local?
2
Iván
Lo veo muy bien. Olé por ellos. Con un par. Lo que más me gusta del mensaje es eso de "...las provincias catalanas" jajajajajajajajaja
40
JAJAJA
No saben ni escriure: hauria de dir "o en que participen sus equipos mientras en las provincias [...]". Té collons que un independentista català hagi de corregir un castellà de Sòria...
0
Joan Jaume
Crec que els clients ja han decidit d'anar a d'altres bars- restaurants de Sòria, ja que aquest comerç treu avaluacions de les pitjors de tot Sòria per la seva categoria. Només aneu teclejant sobre Tripadvisor podreu llegir al primer lloc: Repugnante comida. Servicio fatal y lento. Y el lavabo era un espacio dantesco. Mejor no entrar en detalles. Conclusió: El futbol català mereix indrets de més bona qualitat.
0
tot el que es fa i diu a Catalunya els afecta molt, massa, que s'ho facin mirar.
Ell s'ho perd, no farà ni un duro de calaix quan jugui el Barça, però si ho vol així ... allà ell! i pel que fa al que insinua que li poden cremar el bareto, per això que no pateixi, més aviat és al revés, són els espanyols, els nazis de tota la vida els que van repartint bufetades i fent mal, per tant si ell és dels espanyolistes, que no es preocupi ningú li farà mal per raó de llengua o política
0
Ramon
Més amunt un sabatot (ahir ja va quedar prou en evidència la burrície i suposo que d'aquí la rebequeria de tornar-hi) crida "VISCA LA TERRA" i acte seguit ens informa que ell és vegetarià. No comment.
26
Good bye
Ups. no podrà posar la Roja tampoc, hi ha jugadors catalans. Hahahaha
0
CALOR
Les vostres paraules tenen tant odi, com els de la taverna aquesta, parlar d'espanyols englobant a tots per un bar, o colònies cosa que això és de fa segle i mig, demostra que sou igual de tancats aquestos ...
40
XX
Volen defensar la "fiesta nacional" però el que els cal és aprendre a escriure bé el castellà...
0
Alejandro
Mare de déu Senyor, ¿las Islas Canarias son un archipiélago africano? ¿Desde cuándo? Escriba de lo que conozca y guárdese las ofensas para el ámbito privado.
41
rafalelillo
Espero que tampoco den nada,para ser consecuentes,con todo lo de la Isla Canarias donde por cierto ya hace bastantes años que estan prohibidas la corridas,de toros,pero me parece que su catalanofobia,se lo impedira,yo vivo en Tarragona y hacia años que ni en verano,se toreaba nada y en barcelona ,mas de lo mismo,cuatro corridas para turistas,del pais ,dos gatos y yo iba cuando Bernardó y Chamaco eran los que cortaban el bacalao.
0
rafalelillo
Vivo y soy de Tarragona y hacia años,que no se toreaba ,nada de nada y en Barcelona mas de lo mismo,para 4 turistas en verano,porque del pais ,nada de nada y eso de lo cuenta uno que iba cuando Chamaco y Bernardó (catalan) eran las figuras,sin esa ley,el toreo estaba terminal,otra ley que molesta cuando el resultado,fin de los toros ,ya era realidad.
1
De seca
Ves quines coses....res de nou
0
El cerdito feliz
No hase falta desir nada más
0
sobaco
me la suda
0
lo pau del tarròs
A Caspaña hi ha porcs que viuen millor que les persones.
1
quatre i l'amo
Doncs així els va amb la parròquia, pel que es veu a la fotografia.
1
CROSTO DE PA
EUDALD CARBONELL. ESTAS PERDEN EL TEMPS BUSCAN PER ATAPUERCA ( BURGOS ). EL BOINAPITECUS CARPETOVETONICUS. ESTA A UN PARELL D´HORAS EN COTXE MES CAP AL SUD.
0
Joan
On està Sòria??
0
Sisco
Quina desgràcia per a la humanitat! I ara on haurem d'anar a veure el futbol?
0
Avi
Quan siguem independents ens lleparan les mans perque el turista catala vagi a fer gasto a casa seva :)
0
Amb una mica de sort....
A veure si es cabregen i ens foten fora d'Espanya!!!!!
0
John Smith
Jo pensava que els bars posaven futbol per fer negoci, no com un favor als clients, però es veu que estava equivocat.
0
un senyor antic
Aquesta es la mena de gent que li agradaria que el futbol es jugues , en lloc de pilota,amb caps tallats de catalans.
0
ANTI-NADA
Me gustan los toros y el futbol, las dos cosas, mucha tontería es lo que hay en este foro.
16
tonet del cul estret
Collonut, cuan vinguin a aqui els de Soria.els hi demanaren el Pasaport !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Dr. Benway
Que jo sàpiga no hi ha cap prohibició d'ejacular adreçada als toros.
0
Dani
El més curiós és que parlen de provincias catalanas en lloc de Cataluña. No volen escriure ni el nom de la ràbia que els fa. Ens hi federem?
0
Canarias archipielago africano
Alejandru, mira't el mapa! Pebràs!
0
Inútil!
Alejandro, ¿has oído hablar de un continente llamado Africa? pues a las islas que se encuentran en él gograficamente se las llama africanas, si estuvieran frente a la costa de América (otro continente) se las llamaría americanas. Tú comprender??
0
Mar
EM PIXO! HAHAHAHA
0
Espanyistan
hahha i es pensen que els toros tornaran per no possar un partit de futbol? Quina pena que foten, busqueu-vos una feina.
0

envia el comentari