Richard Gere sobre Trump: "És una època molt humiliant per a nosaltres"

Gere ha assegurat que "la situació als Estats Units és molt confusa, molt complexa i molt descoratjadora"
L'actor Richard Gere, a Barcelona | ACN

 

El veterà i reconegut actor Richard Gere ha assegurat que el president d'Estats Units, Donald Trump, "segueix uns impulsos animals i té una actitud molt tancada i molt egoista". Així ho ha manifestat aquest divendres Gere, qui inaugura el nou Festival Internacional de Cine de Barcelona – Sant Jordi (BCN Film Fest) amb el film 'Norman, el hombre que lo conseguía todo' dirigit per Joseph Cedar. 

 

En roda de premsa als Cines Verdi, Gere ha assegurat que "la situació als Estats Units és molt confusa, molt complexa i molt descoratjadora. Tenim a un president que hem escollit i tots volem que tingui èxit i faci un bon treball, però veig que no te les qualitats per fer-ho". En aquest context, ha dit que és una època "molt humiliant per tots" amb Trump com a president del país.


Gere ha dit que hi ha un grup que confia en Trump i que creu en el seu treball. "No és el meu cas ni l'opinió de molts", ha indicat. Ha reiterat que és una persona que segueix uns impulsos a l'actuar; una forma de fer, ha afegit, que "són diametralment oposades al que pensen moltes persones del país i el què pensem com a éssers humans. És una persona que desafia les lleis de la naturalesa, segueix uns impulsos animals i té una actitud molt tancada i molt egoista".
Comentaris
Inadaptado
No se preocupe sr Gere. Mire nosotros los catalanes, que tenemos que soportar este gobierno golpista, ultra nazionalista. Esto si que es humillante y repugnante, a su lado, Trump es un gobernante ejemplar!
12
XX
Doncs millor Trump que Rajoy...
1

envia el comentari