Pebrots verds farcits de peix

Una recepta fàcil de fer, per llepar-se els dits
Pebrots verds farcits
Pebrots verds farcits | Cedida

INGREDIENTS (per a 4 persones)

 

200 g de patata

  

4 pebrots verds grans

  

200 g d'encenalls de bacallà salat

  

12 cs de nata líquida

  

4 grans d'all

  

12 cs d'oli

  

sal

  

pebre

 

Pebrots verds
Pebrots verds | Cedida

 

PREPARACIÓ

 

Posar el bacallà a remull uns 10-12 hores per dessalar-lo.
En una paella, fregir els alls sencers pelats.
Bullir la patata tallada a trossos petits, i s'afegeix el bacallà al final de la cocció amb el foc ja apagat, deixant-ho uns minuts.
Escórrer les patates i el bacallà, reservant l'aigua de cocció.
Picar les patates, el bacallà i els alls fregits en un morter.
Afegir la nata, part de l'oli de fregir els alls, i si és necessari, una mica de l'aigua de bullir les patates.
Omplir els pebrots amb la barreja i coure-ho al forn.




Comentaris

envia el comentari