Novell no participa en les festes de Solsona per discrepàncies amb l'Ajuntament

Aquesta decisió està motivada pel comunicat de l'equip de govern municipal de Solsona en el qual se l'acusava "injustament" d’haver fet "declaracions homòfobes"
El bisbe de Solsona, Xavier Novell | ACN

 

El bisbe de Solsona, Xavier Novell, no ha acompanyat l'Ajuntament de la ciutat en els actes tradicionals de la Festa Major. Novell va presidir la missa concelebrada aquest divendres al matí però un cop finalitzada va anunciar als fidels que no participaria en la Festa Major. Segons ha explicat el bisbat en un comunicat, aquesta decisió està motivada pel comunicat de l'equip de govern municipal de Solsona en el qual se l'acusava "injustament" d’haver fet "declaracions homòfobes" a la "Glossa" dominical del diumenge 21 de maig.


Novell considera que aquesta interpretació és "contrària a la veritat", de manera que, tal i com va comunicar verbalment fa uns dies a l'alcalde de la ciutat, no va ser present a la plaça Major presidint els ballets tradicionals. El Bisbat de Solsona també assegura en el comunicat que aquesta decisió "no té res a veure" amb l'anunci del Casal Popular La Fura, qui havia convocat una xiulada a Novell, ni amb les crítiques del grup municipal de la CUP.
Comentaris
Marc
Sospito que no se'l trobarà a faltar. Bueno, pues molt bé, pues adiós.
JRRiudoms
Malgrat que no combregui amb moltes de les doctrines d'aquest senyor, estic d'acord amb la seva decisió. I no va fer cap declaración homofòba, tot sigui dit de pas. Al final, crec que tot ha estat fruit de la covardia de les autoritats municipals, que s'han escudat darrera un suposat suport al col·lectiu LGTBIZP. Atentament
miquel
Tot el meu suport al bon bisbe. L´equip de govern, uns impresentables, politicastres que busquen poltrona.
l´escolanet entremaliat
!Hostia!
Com
Com sempre, l'obsès sexual riudoms defecant la seva obsessió homòfoba...
JOSEP
Que vagi a Torreciudad.

envia el comentari