L'esquerra independentista 'okupa' un bloc de Colau al Raval destinat a habitatge social

Els nous ocupants de l'edifici, al carrer Robador, hi instal·len un casal popular independentista i la seu de Putes Feministes de Robodor
Edifici del carrer Robador, 43, ocupat. | TWITTER (AJCV)

 

Joves de l’esquerra independentista han ocupat un bloc de pisos del Carrer d’En Robador del Raval de Barcelona, en concret el número 43, un edifici de titularitat municipal. L’Ajuntament de Barcelona, en temps de Xavier Trias, va decidir adquirir-lo el 2013 i el va comprar el 2014 pel preu de 590.000 euros.

 

Els autors de l’ocupació han informat que l’acció va consumar el 8 de setembre i que dos dies després hi han creat un habitatge juvenil, reivindicat per l’Assemblea de Joves de Ciutat Vella, l’organització Arran i “diversos joves vinculats al teixit associatiu i polític del districte de Ciutat Vella”.

 

En un comunicat, expliquen que al bloc s’hi ha inaugurat una seu de Putes Feministes de Robadors i s’ha obert un casal popular independentista. Afegeixen que en els propers dies seguiran “habilitant l’espai per a la seva futura inauguració”.

 

 

L’Ajuntament de Barcelona va decidir comprar l’edifici en el marc de la tasca de millora de les condicions del parc d’habitatge del districte de Ciutat Vella. La finca del carrer Robador 43 compta amb una superfície construïda de 768,60 m2 i està formada per un local a la planta baixa i 5 plantes pis. L’Ajuntament es va comprometre el 2014 a reformar l’ edifici per retornar-lo al mercat de l’habitatge amb un preu assequible.

 
Comentaris
Farts de que okupin noms.
No són l'esquerra independentista, com molt, són UNA PART de l'esquerra independentista. Però demanar-los-hi gramàtica a aquests... Són malats d'adrenalina. Els agrada més el merder que cap altra cosa. Però ho disfrassen de reivindicació szoszial.
catala emprenyat
Uy la colau es posarà molt contenta i els haura de dfensar, són dels seus!
Perdoneu...
Els independentistes no son de la Colau, encara que coincideixen en moltes coses, igual que PP i PDECat...
Pako Jones Menda
Esper-ho que no haguis llençat la samarreta verda.
Aquests volen merder
"a como de lugar". No emprenyeu o desapareixereu de la vida política.

envia el comentari